בעיה בגישה למחשב השני ברשת הביתית

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה בגישה למחשב השני ברשת הביתית

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    elad
    חבר

שלום לכולם.
    יש לי בעיית שיתוף ברשת הביתית. אני מגדיר בצורה נכונה את כל הגדרות הרשת, ואין לי גישה למחשבי הרשת.
    קצת רקע. יש לי בבית נתב אלחוטי מבזק(Asus AM 604g) שמתחבר בכבל רשת ישירות למחשב שלי.
    קיים מחשב נוסף בחדר אחר בבית, שהוא מתחבר בצורה אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי.
    בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP3, ושני המחשבים מעודכנים מבחינת עידכונ המערכת של חלונות.
    על שני המחשבים בוצע פירמוט לאחרונה והגדרתי בדיוק את כל הגדרות הרשת שצריכים להגדיר.
    מה שהגדרתי בכדי לבצע שיתוף ברשת הם הדברים הבאים:
    1. סימנתי ב"חריגים" בחומת האש של חלונות את האפשרות – File and Printer Sharing בשני המחשבים, כלומר אין בעיה של חומת אש שחוסמת את הגישה בין המחשבים.
    2. שתי המחשבים נמצאים באותו Workgroup, ולכל מחשב יש שם מחשב שונה, שם משתמש שונה, וסיסמא שונה.
    3. הפעלתי את מנגנון ה NetBIOS over TCP/IP בשני המחשבים.

אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות הללו בצורה נכונה, אמור להופיע לי את שם המחשב של המחשב השני ב My Network Places.
    אכן מופיע לי שם המחשב של המחשב השני, אבל ברגע שאני נכנס אליו, נפתח לי חלון התחברות למשתמש. עד לפה הכל טוב ויפה, הבעיה בכל הסיפור הזה היא שאני מכניס את הסיסמא של המחשב השני, לוחץ עלOK ובמקום שיפתח לי גישה למחשב השני, מופיע לי שוב חלון ההתחברות.
    כלומר כל פעם אני מכניס שוב את הסיסמא והוא לא מקבל אותה, כלומר הוא לא מכניס אותי למשתמש.
    הוא בכלל לא אומר לי הערה שהסיסמא שגויה, הוא פשוט מראה לי שוב את חלון ההתחברות בכדי להכניס את הסיסמא.
    הנה תמונה של חלון ההתחברות למשתמש במחשב השני:
    http://img43.imageshack.us/img43/6104/70222095.jpg
    ממש אין לי מושג מה הבעיה, ולמה הוא לא נותן לי להתחבר למחשב השני ברשת.
    יש לציין שלפני הפירמוט בשני המחשבים עדיין הייתה הבעיה הנ"ל.
    אני כבר אבוד עצות, מי יכול לעזור לי?
    אשמח לפתירת הבעיה.
    סוף שבוע טוב לכולם!

itsho2009-5-22 15:45:46

אלי
    חבר

1.הוסף משתמש חדש במחשב a עים סיסמה והרשאות ניהול

ונסה להכנס למחשב b עים שם המשתמש והסיסמה

(לא ראיתי שהורדת את הוי מ השתמש בשיתוף קבצים פשוט )

דווח אם לא הסתדר יש עוד אפש'

itsho
    מנהל בפורום

עצה נוספת:

במחשב A, הפעל את הקובץ הבא:

2009-05-22_154339_AllowBlankPassword.zip

הקובץ "מרשה" גישה לאותו מחשב גם לחשבונות שהסיסמה עבורם ריקה.

משיקולי אבטחה, לא מומלץ לעשות זאת אם למחשב זה מתחברים מרחוק (אך מדובר דווקא בחיבור RDP).

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.