טקסט בפייסבוק זז שמאלה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים טקסט בפייסבוק זז שמאלה

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    concept
    חבר

משום מה רק בפייסבוק ברגע שאני מביא את העכבר למרכז המסך כל הטקסט עף שמאלה ונהיה ברדק שלם בדף ראו תמונה מצורפת..

אשמח לקבל עזרה בעניין

אחסאן
    חבר

איזה אקספלורר יש לך?

concept
    חבר

8

אחסאן
    חבר

אני מציע לך לנסות לחזור לגרסה 7,כי גירסה 8 קצת בעייתית היא עדיין בחיתולים,תבדוק ותעדכן אותי אם עבד בהצלחה…

אחסאן
    חבר

אגב..לגבי הפייסבוק הוא יכול לעבוד בצורה טובה יותר אם תשתמש בפיירפוקס,הנה הקישור במידה ותרצה.

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ie.html

concept
    חבר

זה כבר עבד לי בגרסה 8 ומשום מה איכשהוא בשלב מסויים משהו התחרבש לא יודע מתי.

מכל מקום אני מעדיף לא לחזור אחורה בגרסה (ואני גם לא יודע איך..) ולעבוד עם FIREFOX זה גם בעיה היות ואני מפעיל מספר תוכנות הקשורות בעבודה ביום יום במקביל וזה כבר יעמיס על המערכת

אני מעדיף למצוא מדוע יש את הבעיה ואם אפשר לפתור אותה, אם לא אחפש דרך אחרת.

מה לגבי כל ההגדרות ב- internet Options->Advanced או בהגדרות ב- Security האם שם יש משהו שיכול לפגום בתצוגת הטקסט ??

אחסאן
    חבר

אם אתה אומר שזה עבד לך לפני זה הייתי מציע לך לאפס את הדפדפן,ולגבי זה לחזור לגירסה הקודמת,לפעמים אין מה לעשות הגירסה שמוציאים בדרך כלל תהיה בעייתית עד שיעלו על כל הבעיות הקימות בה לכן אם אחרי האיפוס לא עזר אני מציע לך לחזור לגירסה הקודמת,כנס להוספה או הסרה של תוכניות חפש שם INTERNET EXPLORER8 ותבצע הסרה והוא יחזיר אותך לגירסה הקודמת,לגבי האיפוס כנס ל TOOLS INTERNET OPTIONS.בלשונית SECURITY תבצע RESET וגם בלשונית ADVANCED תבצע RESET.

בהצלחה

concept
    חבר

אני אנסה

תודה מקרב לב

אחסאן
    חבר

בבקשה שמחתי לעזור

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.