בעיה במחיקת היסטוריה

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה במחיקת היסטוריה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yoramorim
    חבר

שלום רב לכולם,

בבואי למחוק פריט היסטוריה, המחשב פותח הודעת אזהרה ובה הוא שואל אם אני בטוח שאני רוצה לשמור את הפריט בעוד שאני, כאמור, מבקש למוחקו. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי אם האזהרה הזאת היא נסיון חדירה או תוצאת חדירה של מזיק כלשהו למחשב. אגב, בלוחצי על "כן" בהודעת האזהרה, הפריט נמחק. בלוחצי על "לא" בהודעת האזהרה, הפריט אינו נמחק. איש נחמד אחד הציע לי כאן באדיבותו לפני כמה ימים להשתמש בתוכנה מסוימת. טרם אתקין תוכנה שאינני יודע תכליתה, אשמח לקבל תשובה מפורטת עד כמה שידו של מי מכם משגת. 

אנא עיזרו אנשים טובים.

תודה מראש וחג שבועות שמח לכולנו.

blue
    חבר

ההודעה לשמה היא , תאר לעצמך משתמש שלא כל כך יודע מה הוא עושה , והדבר האחרון שהוא רוצה לעשות זה למחוק את ההיסטוריה שלו…

אז המערכת שואלת אותו, " האם אתה בטוח" אז המשתמש הלא כל כך מנוסה חושב פעמיים, קורא מה הוא עומד לעשות ואז מחליט: "כן" או "לא" …

בקשר לתוכנה :

]CCLEANER

תהיה בטוח שאם היא היתה מזיקה היא לא היתה מומלצת ובטח שלא מאוחסנת באתרנו ה"צנוע"

הסבר על התוכנה :

כמו שאתה רואה בתמונה תוכנה זו מאפשרת לך לנקות הרבה מעבר להיסטורית פריט

בין היתר היא מאפשרת לך לנקות קבצים זמניים, COOKIES, היסטוריית חיפוש, וכו'

בין היתר היא מאפשרת לך לנקות "שאריות תוכנות" שנשארות בריגסטרי שלא נמחקות בעת   הסרות של תוכנות ומשחקים , שגורמים להאטת המחשב…

כל זה בקצרה …

אגב – תודה כל הכינוי "איש נחמד"

שמעון
    חבר

זו בעייה ידועה  בXP ..

דיברתי עם התמיכה במיקרוסופט..

..ואין מה לעשות..

yoramorim
    חבר

blue wolf תודה על ההתייחסות אבל יש לי הרושם שלא ירדת לסוף דעתי. כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב. הודעת האזהרה שואלת אם אני בטוח שאני רוצה לשמור!

שמעון
    חבר

נכון ..הבנתי..

גם אצלי זה ככה..

לכן התקשרתי למיקרוסופט…

yoramorim
    חבר

מלכה תודה רבה. אז ככה אתה מוחק הסטוריה?

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.