שלום, האתר פייסבוק נורא איטי אצלי במחשב לאחרונה, בערך 15 דקות לטעינת הדף למשל.
במחשבים אחרים החשבון שלי בפייסבוק עובד בסדר, ניסיתי להחליף דפדפן (לפיירפוקס), למחוק קבצים זמניים וcookies- אבל עדיין הבעיה נותרה, יש לציין שכל שאר האתרים עובדים רגיל.
אם זה יכול לעזור אז נראה לי שהבעיה התחילה כשהאתר ביקש להתקין עידכון ל-adobe flash.
פייסבוק הינו אתר כבד יחסית שצורך לא מעט זיכרון כבר לאחר דיפדוף קצר באתר.
עליך לבדוק כמה זיכרון פנוי יש לך במחשב, אם יש לך מעט מידיי, התוכנית של האקספלורר תצרוך אותו וגם חלק מהקצאה של זיכרון שיושבת על הדיסק עצמו, ואז תורגש איטיות כבדה עד לאחר סגירת כל הדפים של האקספלורר.
במידה וזו הסיבה – יש לשדרג את הזיכרון
אני לא חושב שflash יגרום לך בעיות כי זה פשוט משהו שחסר לך במחשב לצפייה, ואם לא פייסבוק אז אתר אחר היה מבקש להתקינו בשלב מסויים.
אני מתכוון שהוא איטי כבר בהעלה של הדף, אפילו זה שמבקש שם וסיסמא.
לגבי זיכרון יש לי 85 ג'יגה פנויים על ההארד, ויש לי 2 גי'גה ראם.
אני יודע שפייסבוק הוא בהגדרתו אתר ממש איטי, אבל בזמן האחרון פשוט אי אפשר לעבוד בו אצלי במחשב (כמו שכתבתי- 15 דקות להעלות דף של שם משתמש וסיסמא אחרי שמחקתי קבצים וcookies אני חושב שזה איטי בצורה חריגה), מה גם שזה לא היה ככה אף פעם, הוא פתאום התחיל לקרטע.
יש לי אנטיוירוס טוב- avira primium הוא אמור להגן תוך כדי הגלישה. אבל בכל זאת- עשיתי אתמול סריקה ועכשיו אני עושה שוב, ניסיתי גם לכבות את הפיירוול ואת האנטיויר- אולי הם חוסמים את האתר- אבל לא…