שלום לכולם, אחרי עדכון המחשב (מחקו לי הכללל) רציתי שוב להחזיר את המחשב למצב קודם,המחשב שלי כולו כך עושה רושם בשפה העברית אך כשאני מנסה להתקין אקספלורר 8 הוא נותן לי הודעה שאין תמיכה בשפת המערכת (זה כשאני מנסה להתקין את האקס' בעברית יש לציין שלא ניסיתי באנגלית ואני גם לא רוצה) מה אפשר לעשות?
מדובר בווינדוס שהשפה המקורית בו היא אנגלית ושמו לו תוכנה בשם mui לצורך שינוי השפה לעברית,לגבי האקספלורר וכל תוכנה שהיא הקשורה למערכת ההפעלה של ווינדוס תתוקן באנגלית וגם האקספלורר 8 ו7 יותקנו באנגלית,אם ויש לך בעיה ואת רוצה להשאר עם העברית תמשיכי להשתמש בגירסה 6 או לחלופין הייתי ממליץ לך על FIREFOX,מקווה שעזרתי בהצלחה,הנה הקישור לפיירפוקס במידה ותרצי.
בא לי למות.. איזה באלגן הטכנאי עשה לי במחשב! הכל היה חוקי והם שמו לי לא חוקי וכל המחשב קורס לי מול העיינים… אני יכולה לפנות אליהם ולדרוש חוקי? או לשחזר את מה שהיה לי? (אני לא יודעת איפה הדיסק)
אין לי מדבקה על המחשב הווינדוס המקורי הותקן לי במעמד רכישת המחשב בבאג.. אבל עברו 4 שנים מאז ובמעבדה ניסו לסביר לי שאין ווינדוס XP למחשב שלי רק וויסטה ובכלל חבל לשלם על זה והם יסדרו לי הכל.. מאז המחשב נתקע הרבה יותר ונהיו לי מיליון בעיות בגלל שהווינדוס לא אומת..