אחרי פרמוט המחשב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    IMA411
    חבר

עשו לי פרמוט של המחשב. 4 שאלות: 1. האם יש מצב שנשמרו איפושהוא הפייבוריטס שלי? 2. חלונות האקספלורר נפתחו לי בעבר כמו כרטיסיות מחלון אחד. כעת לא. מה עושים? 3האקיון בצורת מחשב תכול שסימן שהמחשב מחובר לאינטרנט נעלם משורת המשימות, מה עושים להשיבו (הוא מציץ לרגע ברגע ההתחברות ונעלם)? 4. יש לי וינדואס חוקי- באנגלית. יש מצב להוריד מאיפו שהוא את בודק השגיאות  בעברית?

oded
    חבר
    IMA411
    חבר

סליחה, אבל אני לא מבינה מה קבלתי כאן? אני משערת שעלי להוסיף עדכונים אבל העותצק שלי הוא  אמעיתי בוודאי. קניתי אותו מווינדואוס.

אחסאן
    חבר

שלום לך

1.אם לא היתה בקשה לשמור מועדפים איפשהו קשה להאמין שמישהו שמר לך אותם.

2.על צורת האקספלורר על איך שהבנתי מדובר באקספלורר בגירסא 7 או 8 שיהיה ניתן להוריד מהאתר של מיקרוסופט (תכף אצרף לך קישור)

3.לגבי המסכים בחיבור האינטרנט בשורת המשימות,יש להכנס להתחל-לוח הבקרה-חיבורי רשת ואינטרנט-חיבורי רשת-קליק ימני עלLocal Area Connection-מאפיינים-יש לשים V למטה איפה שרשום הצג סמל באזור הדיווח בעת יצירת התקשרות-החל-אישור.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=341 c2ad5-8c3d-4347-8c03-08cdecd8852b&displaylang=en

בהצלחה

IMA411
    חבר

WOW! תודה תודה.

ממש נעזרתי אחד לאחד!!!

ולשאלה האחרונה שלי:

יש לי ווינדואס באנגלית ואני מאוד מעונינת במתקן שגיאות בעברית. יש דרך להשיג אותו? תודה מראש!

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.