פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › חיבור וידאו למחשב This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 12 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 28 באפריל 2008 בשעה 16:04 #2284 בר זינגפרחבר שלום, אני צריך לערוך סרט מן העבר, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר בין הוידאו למחשב ולהקליט את הקלטת בצורה כלשהי למחשב. אני לא יודע אם זה עוזר אבל יש מערכת הפעלה ויסטה. ואם אפשר לשלוח לי תשובה לאימיל: [email protected]. תודה מראש לעונה, barsingfer 28 באפריל 2008 בשעה 16:20 #2285 אבי לוימנהל בפורום טכנית הדבר אפשרי בעזרת מחברים ומתאמים מסויימים. אך הרזולוציה לא תהייה תמיד משביעת רצון. הדבר תלוי בכרטיס המסך שלך, או יותר נכון בכרטיס הלכידה שמיועד ללכידת ווידיאו. אם מותקן אצלך כרטיס לכידה עם תוכנה, אני סבור שהדבר יצלח בידך. נסה להשיג מכשיר ווידיאו עם כניסת SVHS זה ישפר את האות הנכנס. 28 באפריל 2008 בשעה 16:40 #2286 בר זינגפרחבר [QUOTE=Rush] טכנית הדבר אפשרי בעזרת מחברים ומתאמים מסויימים. אך הרזולוציה לא תהייה תמיד משביעת רצון. הדבר תלוי בכרטיס המסך שלך, או יותר נכון בכרטיס הלכידה שמיועד ללכידת ווידיאו. אם מותקן אצלך כרטיס לכידה עם תוכנה, אני סבור שהדבר יצלח בידך. נסה להשיג מכשיר ווידיאו עם כניסת SVHS זה ישפר את האות הנכנס. [/QUOTE] תודה רבה על העזרה. 28 באפריל 2008 בשעה 16:49 #2287 אבי לוימנהל בפורום בבקשה – אם יהיו לך שאלות נוספות בנושא, אנחנו פה … מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר