מחשב נדלק רק ב SAFE MODE

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב נדלק רק ב SAFE MODE

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    68sy
    חבר

כשהיה לי אנטי וירוס AVG 7.5 הכל היה בסדר. כמה ימים אחרי שהתקנתי את ה AVG 8.5 המחשב התחיל לעשות בעיות לא זוכר באיזה תוכניות אם רק באקספלורר או בעוד תוכניות הראו הודעת תקלה ש"התוכנית צריכה להיסגר שלח הודעת שגיאה/אל תשלח" ולאחר כמה זמן המחשב לא נדלק אלא מגיע לשלב מסויים בהדלקה ומתחיל לעלות מחדש וחוזר חלילה. מה שעשיתי בשלב ראשון זה שחזור המערכת ללפני ההתקנה של ה AVG 8.5 והמחשב חזר להידלק. וכל עוד לא התקנתי את ה AVG 8.5 הכל היה בסדר (אפילו שבנתיים שמתי את ה 7.5). כשהתקנתי את ה 8.5 עוד פעם חזרה עוד פעם הבעיה והמליצו לי לנסות את האנטי וירוס אווירה אבל עכשיו עוד פעם (כמה ימים אחרי) המחשב לא נדלק נכנסתי עכשיו ב SAFE MODE.  איך אפשר לסדר את הבעיה? (עוד נתון שאני לא יודע אם חשוב מאז שהתקנתי את ה 7.5, התחיל להופיע הודעה בהדלקת המחשב "אי אפשר למצוא את WUNDOWS/EXPLORSKI אישור!" או משהו כזה היייתי לוחץ אישור וזהו המחשב היה בסדר כמה שנים.)   

אלי
    חבר

אני מבין שמותקנים אצלך שני אנטי וירוס?

אם כן כנס במצב בטוח והסר אחד מהם

68sy
    חבר

תודה, אבל לא מותקנים שני אנטי וירוס, בשיחזור המערכת החזרתי בפעמים הקודמות לפני ההתקנה, ולפני שהתקנתי את ה אווירה הסרתי את ה AVG.

oded
    חבר

מציע לך להסיר את AVG מלוח הבקרה הוספה הסרה (אנטיוירוס מיושן )

לאתחל את המחשב ולהתקין את AVIRA Antivirus החינמית והמובילה בעולם

בשנתיים האחרונות .

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivir us/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&am p;tag=button&cdlPid=11012914

68sy
    חבר

תודה אבל זה האנטיוירוס שכרגע מותקן ועדיין ישנה הבעיה, אני כרגע ב SAFE MODE.

oded
    חבר

תעשה שיחזור לאחור למצב שלא היה לך את כל השינויים הללו והמחשב עבד

טוב, ואז תיכנס ללוח הבקרה ותסיר משם את כל סוגי האנטיוירוס שיש לך,

תנקה את המחשב עם תוכנת ATF ,

מנקה הכל כולל קוקיס , היסטוריה, prefech
    לסמן Select All ו- Empty . זה ינקה את כל הקבצים המיותרים שבמערכת ושאריות הגלישה.
    http://www.scanwith.com/ATF_Cleaner_download.htm
    לשמור על שולחן העבודה

תאתחל את המחשב , ותתקין את אוירה.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.