מחשב נדלק אך לא עם מסך.

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים מחשב נדלק אך לא עם מסך.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    alex
    חבר

שלום למומחי האתר.

יש לי בעיה עם המחשב שהיא בעיקרה ניראת כבעיה רגילה, אך ניסיתי כל מה שאני מכיר ולא עזר.
    הבעיה היא כזאת:

יש לי מחשב פנטיום asus 4,  גיגה 1 ראם בשתי סלוטים(512 כל אחד),כרטיס מסך NVIDIA ישן(אך עובד),כונןDVD,כונן דיסקים,מערכת הפעלה XP SP3.
    המחשב הוא רק לאינטרנט בלבד! שבוע לפני הבעיה הוא עבד ואז היום הוא התחיל להשתגע.
    הדלקתי אותו וכשהוא הגיע למסך של הלוגו עם הפס הרץ למטה, הוא לא היה המסך שחור ועליו הסימול הרגיל אלא הוא ניראה כאילו הוא צולם בתלת מימד(כל מיני צבעים וכיתוב מוזר).
    אחרי המסך הזה המסך מחשב פשוט מתנתק וכותב שאין סיגנל.

דרכי פעולה שניסיתי:

ניסיתי להכנס דרך מצב בטוח, הוא ניכנס בלי בעיה,עשיתי בדיקת ווירוסים עם קספרסקי,רוגלות למינהם עםAD AWARE. שום דבר לא עזר.

חשבתי שיש מצב שהבעיה עם כרטיס מסך, אך אם זאת, הוא לא היה נידלק מהתחלה או לא היה מראה שום דבר לפני הגעה למסך עם הלוגו,אז זה לא הגיוני.
    למרות זאת הוצאתי אותו וניקיתי את הפס עם מחק והחזרתי למקום.
    אח"כ הוצאתי את הזכרונות הראם וניקיתי אותם, בדקתי שכל הקבלים מחוברים.
    ושום דבר לא עזר.
    ניסיתי לעשות תיקון למערכת ההפעלה ע"י דיסק של מערכת ההפעלה ואז המחשב פשוט ניתקע/לא הגיב לשום דבר,כלומר הוא היבהב בכונן של דיסקים, המסך בכלל לא נידלק גם לא אחרי ריסט ולא רצה לפתוח את הכונן להוציא את הדיסק החוצה(הוצאתי אותו ע"י הכנסת פין, להוצאת חירום של הכונן).

ניסיתי לנתק כל אחד בנפרד ולראות אם הוא יתחבר,לא עבד.
    אחרי שזה לא עבד רציתי לראות אם יש בעיה עם ההרד דיסק,הוצאתי גם אותו ורק כאשר המחשב היה ריק מ2 הכוננים וההרד דיסק, הוא נידלק וגם המסך וניכנס להגדרות של הביוס.

על כן השאלה,מה הבעיה,ואך לפתור את זה. תודה על כל עזרה שתבוא.
    ואני מקווה שלא עשיתי משהו, שהוא גרם ליותר בעיה.

blue
    חבר

לפי דעתי כרטיס מסך

תנסה להביא כרטיס מסך ישן מחבר או משהו …

alex
    חבר

אבל האם במידה וכרטיס מסך תקול, הוא לא היה אמור לא להידלק או להראות שום דבר ?
    ובמקרה הזה הוא כן מראה, או לפחות הראה ע לתקלה האחרונה שפירטתי.

blue
    חבר

אתה טועה, בשבעל להריץ את הבוט  הכרטיס מסך לא חייב להיות תקול ב 100%

לעומת זאת בשביל לנסות לעלות את הדריברים, והווינדוס יכול להתקע, לעשות ריסטים, לכבות את המסך, לעוות לך צבעים וכ' מנסיון

alex
    חבר

אוקיי אני אנסה להשיג ולנסות..

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.