פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › יש לי שגיאה מוזרה This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 10 months by sima. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 9 באוגוסט 2009 בשעה 12:32 #24375 simaחבר שלום! אמרו לי באתר להשתמש בתוכנה נגד מזיקים ויש לי שגיעה כך windows cannot find c:\combofix\hidec.exe make sure you typed the name correctly and then try agian o search a file click the start button and then and then and then click search שאני מכניסה דיסק הוא לא עולה ואני צריכה להכנס למחשב שלי וללחץ על הקליטור ניראה לי בגלל זה זה לא עולה לי 9 באוגוסט 2009 בשעה 18:07 #24380 אבי לוימנהל בפורום התוכנה שאת מתארת היא בגדר "תותח כבד" כדאי לוודא אם בכלל כדאי להפעיל את הכלי הזה במקרה שלך. בנוסף הכלי הזה אמור לעבוד רק במצב בטוח. יתכן והורדה מחדש של היישום תפתור את התקלה. נסי תחילה לסרוק עם תוכנת: Malwarebytes וכן עם תוכנת: 2008 Ad-Aware ניתן להוריד אותן מפה: http://www.takala.co.il/תוכנות_אבטחה.aspx 9 באוגוסט 2009 בשעה 19:15 #24388 simaחבר הבעיה שפעם אחת השתמשתי בה במצב בטוח ונעלם לי האנטי וירוס אז הייתי צריכה להתקין מהתחלה (עשיתי את התוכנה על שתי המחשבים והאנטי וירוס נעלם) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר