תקלה בחומרה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

שלום למערכת תקלה…….

נתקלתי בבעיה, עשיתי טעות והוצאתי את המעבד ממקומו, החזרתי את המעבד בחזרה למקום בידיוק אבל עכשיו כשאני מפעיל את המחשב תוך שלוש שניות המחשב מתכבה אז הוצאתי את מעבד והפעלתי את המחשב, המחשב לא נכבה אב לא עולה(אין תצוגה ואין צפצופים של הביוס) אבל הסקתי מסנה שפתאום יש לי בעיה במעבד אבל ישנה אפשרות שהספק כח לא מספיק חזק בשביל הלוח אם והמעבד(למרות שעד עכשיו זה עבד לי….

להלן הפירוט של החומרה: לוח אם asus m2n-mx unl תומך במעבדי AMD         &nb sp;    מעבד amd 2.4 ghz (לא ליבה כפולה)                                                         זכרון ddr2 512mb         & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;         & nbsp;  ספק כח 300W         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;         &n bsp;     אני חייב להזכיר שאין לי שום התקן שמחובר דרך חריצי PCI ככה שאין מצב שמשהו מקצר………

השאלה שלי זה אם הספק כח חלש מידי בשביל החמרה של המחשב ובגלל זה פתאום הוא מתכבה שלי אחרי 3 שניות בהפעלה ואם אני צריך להחליף ספק כח אז לאיזה …….

תודה רבה על העזרה………..

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.