פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה בזיהוי כונן DVD – דחוף ! This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 5 months by אלי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 20 באוגוסט 2009 בשעה 18:57 #24660 GADIHEIMANחבר שלום לכולם.. יש לי בעיה מאוד דחופה .. כונן ה DVD שלי נהרס וקניתי חדש היום. של LG. כדברי המוכר, הוצאתי את החיבורים של הישן והכנסתי את החדש והפעלתי את המחשב. משום מה המחשב מסרב לעלות לי ורושם את ההודעה: reboot and selcet proper boot device or insert boot media in selected boot device שכאני מוציא את החיבורים הווינדוס עולה ללא בעיה .. אנא, עזרתכם הדחופה תודה רבה 20 באוגוסט 2009 בשעה 19:08 #24661 GADIHEIMANחבר המערכת הפעלה היא XP. אני מבין אבל לא ממש .. אז אם מישהו חושב על פיתרון בבקשה פירוט מלא תודה רבה רבה 20 באוגוסט 2009 בשעה 23:44 #24663 אליחבר סביר להניח שה dvd מתנגש עם הדיסק הקשיח כדי לא לסבך אותך עם הג'ימפור חבר אותם בכבלים נפרדים ולא על אותו כבל מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר