קיבלנו את הסרט של החתונה – דיסק DVD הכנסנו את הדיסק למחשב בפעם הראשונה והדיסק פעל מצויין! כשנסיתי להפעיל אותו בפעם השנייה במהלך היום הוא לא קרא את הדיסק * הצפיייה התבצעה במדייה פלייר 10
המדיה ' כותב PLAYING אבל הסרט לא רץ ולא רואים כלום וגם לא שומעים. אשמח אם מישהו יש לו פיתרון תודה רבה
יש לי נגן VLC וזה לא עובד הוא נתקע. אני רוצה לציין שברגע שאני מנסה להפעיל את הדיסק מכל תוכנה , המחשב נתקע והתוכנה הופכת מפעילה ללא מגיב. הדבר המוזר הוא שהסרט פעל מעולה בפעם הראשונה. האם יכול להיות שבטעול שיניתי משהו בהגדרות של הDVD במחשב? כשהייתי אצל הצלם שקיבלתי את הדיסק הוא הכניס את הסרט לDVD שלו וזה גם עבד מעולה. אז זה נראה מוזר שפתאם דיסק חדש לא עובד טוב הדיסק נקי משריטות. ניסיתי להפעיל את הסרט על מחשב אחר והוא גם לא מגיב. רציתי לנסות על DVD רגיל שמתחבר לטלויזיה אבל אין לי אופציה לבדוק. בימים הקרובים יש רעיון אחר? אופציה אחרת? תודה אם תוכלו לעזור
אחי אני ממש מודה לך על העזרה. זה לא עובד עדיין היום קפצתי לחבר ויש לו DVD וזה כן עובד אצלו, אז אני מבין שהבעיה היא בקודקים הסרתי את כל הקודקים שהיו לי ועשיתי ריסט למחשב והתקנתי את החבילה של K LITE ועדיין זה לא עוזר ניסיתי לנגן בכל נגן אפשרי ולא עוזר יש אולי רעיון אחר? תודה רבה אחי
מצאתי פתרון אחרי הרבה זמן תודה על העזרה לכל מי שעזר. הבעיה הייתה בקודקים. אבל שום חבילת קודקים לא הצליחה לתת את הקדק הנצרך. הורדתי את התוכנה WIN DVD מהמלצה של חבר, והנגן בהתקנה מורי קודקים של DVD ומעדכן את הנגן. כעת אפשר לראות את הסרט תודה רבה