פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פרסומות קופצות This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 9 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 9 בספטמבר 2009 בשעה 02:37 #25330 שונאת וירוסיםחבר לאחרונה מופיעות לי פרסומות קופצות כל כמה שניות קראתי ונקטתי חלק מהטיפים שלכם וזה לא פתר הבעיה חמורה. נסיתי לחסום חלונות קופצים דרך כלים – לא עזר תוכנת ספיי בוט לא מאתרת את הרגולה, וגם avg לא עוזר במנהל המשימות מופיע לי תוכנית חשודה בשם sukoku האם זו התוכנה שהיא וירוס? נסתי למצוא עליה מידע ואני לא מוצאת. האם להסיר אותה? בבקשה עזרתכם דחוף ובשפה פשוטה פשוטה. תודה. 9 בספטמבר 2009 בשעה 07:06 #25331 itshoמנהל בפורום אני הייתי ממליץ על האנטי וירוס החינמי AVIRA. (יש לו פרסומות, אך ניתן לבטל אותן) וכמו"כ להתקין תוכנת Anti-Malware בשם MBAM. אם את מעדיפה להשאר עם AVG, אין שום בעיה, אך מומלץ מאוד להתקין בנוסף, גם את MBAM, לעדכן מדי פעם ולעשות סריקה מלאה !. בהצלחה ! מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר