אאוטלוק שולח את אותו מייל שוב ושוב

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים אאוטלוק שולח את אותו מייל שוב ושוב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    geva-sh
    חבר

מחברים נודע לי שמיילים שאני שולח אליהם מגיעים שוב ושוב. הסתבר לי שאחרי משלוח מייל, הפריט ששלחתי נשאר באאוטבוקס, ונשלח שוב ושוב.

מה הפיתרון לבעיה?

itsho
    מנהל בפורום

הבעיה נובעת מתכנון לקוי של outlook express – התוכנה לא תומכת בקבצים גדולים מ2GB

וכל תיקיה (דואר נכנס, פריטים שנשלחו) היא למעשה קובץ DBX אחד.

ולכן, ברגע שקובץ ה"Sent items" מגיע לגודל 2GB – הוא לא מסוגל להכניס מיילים נוספים לתוכו.

ולכן, לאחר שליחת המייל – כשהתוכנה מנסה להוסיף את ההודעה ל"פריטים שנשלחו" – ולא מצליחה – היא פשוט מנסה שוב לשלוח את המייל.

פתרונות:

1. ליצור תיקיה נוספת ולקרוא לה "פריטים שנשלחו – ישן" – ולהעביר לתוכה את כל הפרטים מהתיקיה "פריטים שנשלחו".

2. למחוק את הקובץ של "Sent items" וכך להתגבר על הבעיה. (וכך גם לאבד את כל הדואר היוצא!!! )

3. למחוק חלק מהפריטים מהפריטים שנשלחו – וכך "לדחות" את הבעיה (עד שהקובץ יגיע שוב ל2GB) – המלצה שלי – למחוק פריטים לפי גודל.

אם תרצה למצוא את הקובץ DBX עצמו – תפתח את התוכנה -> לחיצה ימנית על אחד התיקיות (תיבת דואר יוצא לדוגמא) -> מאפיינים ->

בהצלחה.

geva-sh
    חבר

תודה,

לצערי שכחתי לציין שמדובר במיקרוסופט אאוטלוק ולא באקספרס, ושהתקלה קיימת גם כאשר ה – SENT ITEMS ריק.

גמר חתימה טובה

itsho
    מנהל בפורום

האם ניסית להגדיר את המייל מחדש (שרת דואר נכנס, דואר יוצא וכו') ? – לפעמים ההגדרות באוטלוק (הרגיל) משתבשות.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.