פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › אין תמונה במגה וידאו [בעיה נפתרה] This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 9 months by אורית. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 6 באוקטובר 2009 בשעה 00:19 #26314 אוריתחבר שלום לכם יש לי מחשב נייד מערכת הפעלה ויסטה יש לי בעיה אין לי תמונה במגה וידאו עד לפני חודש ראיתי ופתאום אין תמונה זה קורה לכל הסרטים או תוכניות שאני רואה ודבר נוסף הסרט נטען רואים שהזמן רץ אבל אין תונה ולא קול תורה רבה לכם והמשך חג נעים 6 באוקטובר 2009 בשעה 08:07 #26324 itshoמנהל בפורום יתכן ומדובר בבעית מקודדים: הורד והתקן חבילת מקודדים מעודכנת מכאן ויתכן ומדובר בבעיה בהצגת Flash באינטרנט אקספלורר: הורד והתקן את רכיב Flash עבור IE מכאן בהצלחה. 6 באוקטובר 2009 בשעה 19:10 #26363 אוריתחבר וואאאוו תודה רבה רבה לעזרה האפשרות השניה היתה הבעיה משהו כנראה באינטרנט פלאש משהו וזה הצליח תודה שוב נפתרה הבעיה וברוך שפטרנו מן הבעיה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר