פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שתי שאלות בבקשה This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 8 months by itsho. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 6 באוקטובר 2009 בשעה 01:21 #26317 שלכת העציםחבר 1. האם יש דרך לדלג על השאלה שהמחשב שואל אותי בהתחלה- האם אני רוצה לבחור בMicrosoft windows xp pro ? הייתי רוצה שהמחשב יעלה באופן אוטומטי ובלי ההפסקה בדרך 2. האם יש אפשרות שברגע שהמחשב עולה הוא יתחבר לבד לאינטנרט באופן אוטומטי? המון המון תודה שלכת 6 באוקטובר 2009 בשעה 13:23 #26343 אבי לוימנהל בפורום התשובה היא בהחלט כן. 1. לבחירת מערכת ההפעלה הרצוייה – מדריך: http://www.faqil.com/guides/windows/xp/w2.html 2. התקשר לתמיכת ספקית האינטרנט שלך ובקש מהם הדרכה כיצד לבצע זאת. 6 באוקטובר 2009 בשעה 13:27 #26345 שלכת העציםחבר המון המון תודה!! לגבי החייגן האוטומטי- חברת האינטרנט שלחי אמרה לי שזה בלתי אפשרי בעבר דווקא זה כך על המחשב שלי – פשוט עברתי אותו פירמוט לכן אין לי פיתרון בינתיים בעיניין 6 באוקטובר 2009 בשעה 14:24 #26354 itshoמנהל בפורום לגבי החיבור האוטומטי ,נסה את הפעולות הבאות. אולי זה יעבוד: פתח את אינטרנט אקספלורר: כלים -> אפשרויות אינטרנט. אם החייגן שלך מופיע בחלון שנפתח, בחר אותו (לחיצה בודדת) וודא שהתיבה "חייג תמיד להתקשרות …" מסומנת (זה צילום מסך מההגדרות במחשב שגולש דרך נתב (ראוטר) – ולכן לא מופיעים חייגנים) מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר