פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איזה VISTA מומלץ? This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by unix. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 16 באוקטובר 2009 בשעה 03:00 #26765 עוזחבר איזה VISTA אתם ממליצים לי למחשב החדש שאני קונה? ביסיק, פרימיום, ביזניס או אולטימייט? זה כל כך גרוע ויסטה? לוותר? כי זה בא רק עם ויסטה? 16 באוקטובר 2009 בשעה 13:08 #26773 יעקב כהןחבר שלום לך אל תמהר, תחכה עוד קצת אוטוטו -WINDOWS 7 . לפי דעתי כדאי לחכות. 17 באוקטובר 2009 בשעה 21:59 #26805 unixמנהל בפורום הכל תלוי מה תעשה עם המחשב. אם יש לך צורך בשינוי הגדרות רשת מתקדמות – קח את הפרימום ומעלה. אם יש לך צורך בפקס מובנה – קח את הביזנס ומעלה. (למרות שיש תוכנות כמו SnappyFax ו EssentialFax שעולות 20 דולר ועובדות הרבה יותר טוב מהמובנה) תמונה מתוך Essential ובכלל, יש טבלת ההבדלים בין גירסאות הויסטה השונות – באנגלית, ובעברית (הטבלה בעברית לא כוללת את כל ההבדלים). מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר