בעיה אדירה

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    roeykarou
    חבר

שלום לכם,

לצערי עשיתי טעות מטופשת… יש לי מחשב של סוני ואיו ועם ערכת הפעלה שהייתה מותקנת עליו והיא שייכת לסוני. נתקלתי בבעיה שלא נתנה לי לזוז עם המחשב ולא לעשות שום דבר עם הסיסטם ריסטור ונאלצתי לעשות פורמט למחשב. עליו התקנתי ווינדוס XP SERVICE PACK 2. הבעיה שלי שנבעה מכך היא:

א. המחשב לא מכיר בעצמו כמחשב של סוני ואיו, קרי אין לי מצלמה עובדת יותר והוא לא נכנס למצב שינה כשסוגרים אותו וכדומה…כמו כן, שמרתי את הקבצי של הואיו בהארד דרייב נייד וכשאני מנסה להתקין אותם המחשב אומר לי שזה קבצים של ואיו ואין אני נמצא משתמש במחשב מסוג זה(בדקתי את הPROPRTIES של המחשב שלי ואכן מה שהיה פעם רשום לי בלוגו של סוני ואיו, נמחק)

ב. אין לי התקנה של רשתות אינטרנט, כמו אינטרנט אלחוטי ועוד דברים שקשורים לזה, רק חיבור 13… משהו מופיע לי באפשרויות של התחברות לאינטרנט.

רציתי לדעת אם יש משהו שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה הנוראית הזו. ואם לא אפשרי דרך סתם פורמט והתקנה מחדש, או שיש לי בתוך המחשב עצמו איזה CHIP ששמר על הדברים של ואיו ומכך אני צריך מומחה אמין שעוסק בואיו ויכול לעזור לי.(אם מישהו שמע על אחד כזה ויכול לומר לי גם זה יעזור)

מודה לכם על הזמן והעזרה…רועי

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.