פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › התקנת תוכנה חדשה This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 3 months by אלי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 14 בנובמבר 2009 בשעה 22:01 #27804 מלכה מאורחבר ניסיתי להוריד את תוכנת משוב ולא יכולתי כי בסוף ההורדה היתה לי הודעה כי יש לי בעיה ב-window installer ניסיתי להתקין אותו במחשב אך שוב היתה לי הודעה כי אינני יכולה לעשות זאת, מה עלי לעשות? אינני מבינה הרבה במחשב 15 בנובמבר 2009 בשעה 09:40 #27814 אליחבר עיין כאן במידה ולא עזר יש צורך בדיסק של וינדוס ולבצע פעולה זו לחץ על התחל, לחץ על הפעלה, הקלד cmd בתיבת הטקסט פתח את ולאחר מכן לחץ על אישור. הקלד cd %windir%\system32 ולאחר מכן הקש ENTER. הקלד attrib -r -s -h dllcache ולאחר מכן הקש ENTER. הקלד ren msi.dll msi.old והקש ENTER. הקלד ren msiexec.exe msiexec.old והקש ENTER. הקלד ren msihnd.dll msihnd.old והקש ENTER. הקלד exit ולאחר מכן הקש על ENTER. בשורת הפקודה, הקלד exit ולאחר מכן הקש ENTER. לחץ על התחל ולאחר מכן לחץ על כיבוי המחשב או על כיבוי. בחר באפשרות הפעל מחדש ולאחר מכן לחץ על אישור, או לחץ על הפעל מחדש. היכנס למערכת. הורד והתקן את הגירסה האחרונה של Windows Installer מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר