פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › הסרת טול-בארס This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by joey. מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) מאת תגובות 18 בנובמבר 2009 בשעה 07:31 #27910 joeyחבר יש לי באימטרנט בראוזר למעלה כמה טול-בארס כמו של הרדיו והTV ועוד כמה , אני רוצה להסיר אותם אבל הם לא מופיעים ב"הסר תוכניות" שבלוח הבקרה. מה אני עושה כדי להסירם – אנאינסטול תודה 18 בנובמבר 2009 בשעה 10:34 #27911 אבי לוימנהל בפורום הורד והתקן את הכלי הזה לאחר ההתקנה תוכל להפעילו מרשימת התוכניות בתפריט התחל. שים לב, השימוש בכלי הזה מחייב זהירות ודייקנות, התהליך בלתי הפיך. במידה ואינך רואה את סרגלי הכלים, אפס את כל הגדרות הדפדפן. האיפוס ינטרל את כל סרגלי הכלים שלך. אופציה נוספת היא למשתמשים מתקדמים \ טכנאים ניווט בעורך הרישום לערכים הראשיים של התוכנות ומחיקתם. 18 בנובמבר 2009 בשעה 12:49 #27917 אליחבר בנוסף למה ש rush הציע באפשרותך להסתיר אותם מהסגל כלים ולהחזיר אותם כשתרצה בפעולה הפוכה קליק ימני על סרגל כלים עליון והורד את הוי מהתוסף שאתה מעוניין להסתיר 18 בנובמבר 2009 בשעה 14:09 #27922 joeyחבר תודה על העזרה. עוד שאלה בבקשה מה קורה אם אני משתמש ב firefox או ב chrome . האם איפוס הדפדפן בקונטרול פאנאל יאפס גם את שני האחרים. תודה 18 בנובמבר 2009 בשעה 19:15 #27927 אבי לוימנהל בפורום איפוס הדפדפן הספציפי הזה (בקישור) מתייחס לאינטרנט אקספלורר 7 -8 יתכן וקיימת תיקייה בלוח הבקרה או בתקיית התקנה ראשית program files שיאפשרו שליטה בהגדרות איפוס. באופן אישי, לא ניסיתי לבדוק את הנושא. לעיתים הדפדפנים החלופיים משתמשים ומעתיקים את ההגדרות מדפדפן מיקרוסופט. נראה לי שהסרה מוחלטת של הדפדפן שהזכרת, כולל כל הרכיבים שלו והתקנתו מחדש, יאפסו את כל ההגדרות שלו. האם התגברת על התקלה שלך ? 19 בנובמבר 2009 בשעה 07:26 #27949 joeyחבר לא ניפתרתי מהם, גם התוכנה של מיקרוספוט לא רואה את הטול-ברים בינתיים עברתי לכרום שכרגע אין עליו כלום. אם אני מסיר דפדפן האם אני יכול "לפגוע " במשהוא אחר?. תודה מאת תגובות מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר