פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › ה- WIN לא מזהה כונני DVD (תקלה נפתרה) This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 1 month by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 20 בנובמבר 2009 בשעה 10:29 #27995 שמעוןחבר שלום ליועצי הפורום. בעיית המחשב שלי : לא מראה ב- "המחשב שלי" את כונני ה- DVD. ולכן איני יכול להשתמש בהם. זה קרה לאחר שמירת נתוני כונן C בכונן D, התקנה חדשה של ה- WIN-XP בכונן C ואז ה-"מחשב שלי" זיהה את כל הכוננים, ורק לאחר החזרת הגיבוי הקודם של כונן C, מכונן D ל- C פתאום "המחשב שלי" לא מזהה את כונני ה- DVD למרות שה- BIOS מזהה אותם. תודה מראש על התמיכה ואבקש רק ממקצוענים ובטוחים לעזור. שמעון ח. 20 בנובמבר 2009 בשעה 10:41 #27996 אבי לוימנהל בפורום שלום שמעון גש להתחל > הפעלה > הקלד: devmgmt.msc > לחץ אישור בחלון מנהל ההתקנים בדוק באם מופיעים לך סימני קריאה על ההתקנים האופטים שלך. במידה וכן הורד והפעל את הקובץ הזה הפעל את המחשב מחדש ובדוק. 1 בדצמבר 2009 בשעה 23:32 #28427 שמעוןחבר שלום לך מר Rush. רק היום הגעתי למחשב, וביצעתי את ההוראות ואכן הבעייה נפתרה אודות לך. ועל כן אני מודה לך. שמעון. 2 בדצמבר 2009 בשעה 16:35 #28451 אבי לוימנהל בפורום מר RUSH…? ואנוכי קטונתי. שמחתי לסייע ועוד יותר על החיוך. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר