פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › PICASA מנסה לפתוח קבצי פאוור פוינט This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 7 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 24 בנובמבר 2009 בשעה 22:44 #28123 goh10חבר התקנתי PICASA 3 . מאז, המצגות שאני מקבל במייל מנסות להפתח באמצעות PICASA ולא נפתחות.מאז ,כשאני מכין מצגת PP ואני מנסה ליבא תמונה(הוספה) מPICASA המחשב אינו מאתראת PICASA 25 בנובמבר 2009 בשעה 00:50 #28127 אבי לוימנהל בפורום הסר את התוכנה לחלוטין, אתחל את המחשב והתקן אותה שוב. עושה רושם שהיא לא הותקנה כראוי או נפגמה. הורד את קובץ ההתקנה ממקור מהימן. 27 בנובמבר 2009 בשעה 09:08 #28231 itshoמנהל בפורום אם גם לאחר ההתקנה מחדש לא הסתדרת: איך לתקן את הבעיה שקבצים של תוכנה X נפתחים באמצעות תוכנה Y: לחיצה ימנית על הקובץ שלא נפתח כראוי -> פתח באמצעות -> בחירת תוכנית. בחר את התוכנה שבעזרתה הקובץ אמור להפתח, וסמן את השורה "השתמש תמיד בתוכנה שנבחרה לפתיחת קבצים מסוג זה". לא הבנתי את הבעיה השניה שתיארת. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר