פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › outlook express This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 16 years, 1 month by dvorip. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 3 בדצמבר 2009 בשעה 14:42 #28480 dvoripחבר שלום רב, בתיקייה של OUTLOOK היתה תיקיה שרשומה פעמיים. החלטתי לבטל אחת ולצערי בוטלו שני התיקים ואני לא מצליחה להעלותזאת מחדש. נסיתי מספר אפשרות למצואת את התיקייה למשל ב- recycle Bin וגם בתוכנת החיפוש ונסיונותי עלו בתוהו. האם יש לכם רעיון היכן לחפש ? תודה, Dvorip 3 בדצמבר 2009 בשעה 17:17 #28485 אבי לוימנהל בפורום השאלה ממש לא מובנת. מה בדיוק מחקת מתוכנת אאוטלוק אקספרס ? לאיזה תיקיות את מתייחסת ? האם חפשת בתיקיה: פרטים שנמחקו ? 3 בדצמבר 2009 בשעה 21:14 #28497 dvoripחבר שלום רב, תודה על התשובה. אני אנסה שוב להסביר את הבעיה – פתחתי תיקיה להתכתבות עם בתי מלו (הילטון וכו') זה הופיע פעמים – כשנסיתי למחוק אחד – נמחקו שני התיקים. האם זה יותר ברור כעת ? תודה, דבורה 3 בדצמבר 2009 בשעה 21:28 #28498 אבי לוימנהל בפורום עדיין מתקשה להבין אם מדובר במייל בודד או בתיקייה שיצרת שהכילה פרטי דואר רבים. אני שואל שוב, האם חיפשת בתקיית "פריטים שנמחקו" ? 4 בדצמבר 2009 בשעה 04:41 #28513 dvoripחבר שלום, זו תיקיה שהיה בה הרבה חומר תחת השם "Hilton Honor " ןלשם הועבר כל החומר שהתקבל. לשאלתך _ האם חיפשת בתקיית "פריטים שנמחקו". אני מדי פעם מרוקנת את התיקיה. האם ישנה דרך לחפש בתיקיה הזו. תודה, דבורה מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר