ווינדוס ויסטה איטי

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים ווינדוס ויסטה איטי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    eladmilr
    חבר

שלום, בכמה ימים אחרונים המחשב הפך איטי בעליית ווינדוס וויסטה, ניסיתי לשחזר למצב של לפני 5 ימים וזה לא הועיל.במצב safe mode‏ עליית הווינדוס גם איטית. יש לי הרגשה שזה קשור לרגיסטרי כי תוכנתccleaner ‎‏ מחקה משם קישורים ולא שמרתי את המצב לפני השינויים. האם יש דרך אחרת לשחזר את הרגיסטרי? ושאלה שנייה :איך מגדילים בויסטה את נפח הדיסק המוקצה לשחזור מערכת?

itsho
    מנהל בפורום

להסיר חשש:

על פי רוב, CCleaner לא מסירה ערכים נחוצים מהרג'יסטרי.

איטיות וינדוס יכולה להגרם ממגוון ענק של סיבות. פסול את הסיבות אחת אחת וכך תדע ממה נובעת הבעיה:

תוכנות ריגול/מעקב – נקה בעזרת MBAM החינמית

וירוסים – נקה בעזרת אנטי וירוס טוב ומעודכן – אני ממליץ על AVIRA (החינמי)

חומרה לא תקינה – זכרונות תקולים, קשיח גוסס, לוח אם תקול – מומלץ לפנות למעבדה. (גיל המחשב לא אומר כלום !)

ניתן לבדוק את תקינות החומרה (חוץ מהקשיח) בבדיקה פשוטה מאוד – להריץ מערכת הפעלה "Live" מתוך דיסק (לדוגמא לינוקס UBUNTU) ולראות – האם המערכת עובדת מהר יותר, או, באותה המהירות של הויסטה המותקנת. ולפי זה להחליט.

בהצלחה.

eladmilr
    חבר

קודם כל תודה על התגובה הנוכחית  וגם לתגובה לגבי הווינדוס דפנדר.

פעלתי לפי עצתך ובדקתי לתוכנות ריגול ומעקב וכן לוירוסים ( עם מייקרוסופט ESSENTIAL ועם ווינדוס דפנדר שבנתיים אני מפעיל ידנית ) לא נמצאו "זיהומים".

זה הזמן להוסיף שווינדוס עצמו פועל כרגיל די מהיר רק שלב ה -LOGON הוא האיטי (כלומר כל טעינת התוכניות והשירותים) ואחרי האעינה שנמשכת למעלה מדקה המחשב מגיב די מהר.

בדקתי זכרונות עם כלי של טושיבה שהגיע עם המחשב אך לא נמצאו שגיאות. דיסק קשיח בדקתי עם chkdsk וגם לא נמצאו שגיאות.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.