פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › איך יוצרים portable windows? This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 5 months by itsho. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 7 בינואר 2010 בשעה 19:36 #29639 Sh-PCחבר שלום … רציתי לדעת ,ולבקש הסבר או מדריך איך אני יכול להכין ווינדוס נייד (portable) על דיסק או על דיסק און קי . כאילו שיהיה לי ווינדוס נייד לעת הצורך . הערה :אבקש גם לינק להורדת הווינדוס הנייד . תודה 8 בינואר 2010 בשעה 09:00 #29655 itshoמנהל בפורום יצירת וינדוס "נייד" באופן פרטי – אינה חוקית. אך למרות זאת, מייקרוסופט נותנים להורדה מוצר שנקרא Windows Preinstalltion environment (או בקיצור Windows PE) של ויסטה מכאן. אותו מוצר – עבור וינדוס XP – כבר לא ניתן להורדה חוקית. גם מערכות הפעלה אחרות – נותנות אפשרות להורדה חינמית של גירסה ניידת. לדוגמא: ubuntu – בעברית ! DSL – נכנס אפילו על זיכרון נייד קטן (תופס רק 50 מגה !) ועוד רבים וטובים. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר