פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה לגבי ההארד דיסק (תקלה נפתרה) This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 4 months by גיא. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 13 בינואר 2010 בשעה 13:06 #29817 גיאחבר התקנתי מחשב חדש התקנה נקייה אקס פי התקנתי אופיס והכל בסדר שיניתי את נתיב ב my documents לכונן D (יש לי שני מחיצות C ו D ) כאשר אני בא לשמור קובץ באקסל או או בוורד הוא רושם לי שתיקיית my documents היא לקריאה בלבד לא נתתי שום מגבל שום דבר איך אני פותר את הבעיה הזו? בתודה מראש 17 בינואר 2010 בשעה 22:57 #29976 eladmilrחבר נסה את הפתרון הבא: כשאתה שומר קובץ באקסל או וורד או פאוור פוינט. לחץ על ובחר אפשרויות EXCEL או וורד או פאוורפוינט. תחת קטגוריה "שמירה" ישנו שדה – "מיקום ברירת מחדל לקבצים" שנה את הנתיב של ברירת המחדל לנתיב החדש שיצרת ולחץ "אישור". נסה לשמור את הקובץ עכשיו לאחר השינוי. 17 בינואר 2010 בשעה 23:29 #29978 גיאחבר תודה עזרתה לי מאוד)) מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר