בעייות ב- Office (ישן)

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    mronen
    חבר

שלום,

אחרי שלקח לי מאה שנה (בערך) להתרגל ל- Office הישן, בא Microsoft ושינה את כל הממשק. אני מסרב בתוקף להקדיש עוד מאה שנה ע"מ ללמוד את החדש, וכשאלמד אותו, ישנו שוב…  לכן התקנתי  Office 2002 (10.4219.4219) SP-2

ב- WindowsXP  השתמשתי לדואל ב- Outlook Express, ב- Windows 7 הוא איננו, לכן אני נאלץ להשתמש ב- Outlook מתוך ה- Office.

יש כרגע שני דברים שמעצבנים אותי, ואם מישהו יעזור לי, אודה לו מאד:

בכל התוכנות של Office לוקח לי שנה (בערך) לעבור מתיקיה/דיסק אחד לשני – בדיאלוג של Open.  אחרי שפעם אחת הוא 'למד', בפעמים הבאות (באותו session) זה הולך יותר מהר, אבל אם אני סוגר את Word, למשל, ופותח מחדש – הסיפור מתחיל מהתחלה.  התופעה הזו הייתה קיימת גם כשמערכת ההפעלה היתה WinXP, כך שזה לא ייחודי ל- Win7.

הדבר השני (שמעצבן אותי) הוא ש- Outlook מסרב לזכור את הסיסמה שלי לכניסה לחשבון הדואל  (Netvision). בכל session  אני חייב לומר לו את הסיסמה מחדש, אף כי אני מסמן בתיבה שיזכור.

יש מי שיכול לעזור?

תודה,

משה

itsho
    מנהל בפורום

אנסה לענות לפי אותו סדר שכתבת את דבריך:

בוינדוס 7 אמנם אין את outlook express, אך החלופה הישירה (והמצויינת – למרבה הפלא) היא Windows Live Mail החינמית (ניתן גם להתקין אותה על וינדוס XP !)

חלון הOpen איטי – יכול להגרם ממספר סיבות. הסיבה העיקרית היא רשימת הקבצים האחרונים שהיו בשימוש. ניתן לנסות לעקוף את הבעיה באמצעות הקובץ הבא:

אזהרה: קובץ זה משנה ערכים ברג'יסטרי – אל תתעסק אם אתה לא מבין מה זה עושה. במילים פשוטות – האחריות מוטלת עליך שלא לגרום לעצמך נזק

2010-02-03_222146_EnableShellDataCaching.zip

outlook מסרב לזכור את הסיסמה – קצת קשה לקבוע ממה זה נובע. נסה לעקוב אחר המדריך הזה. ואם עדיין לא הסתדרת – בטוחני שכאן יוכלו לעזור לך (לפחות בעניין ספציפי זה)

בהצלחה.

itsho2010-2-3 22:28:55

mronen
    חבר

תודה itsho,

לפי העצה – נסיתי להתקין את Windows Live Mail אבל הוא עשה לי בלגן במחשב, התקין מיליון חברים שלו ביחד איתו, אף כי אמרתי לו בפרוש שאני לא רוצה אותם, עד כדי כך שבסוף נאלצתי לעשות שיחזור מלא מ- image בכדי להפטר ממנו.

אנסה את הקובץ ה'מסוכן' שאתה מציין. לפני כן אני עושה restore point, ואלי אפילו image מלא, כך שיש לי תמיד דרך נסיגה.

ב- XP השתמשתי בתוכנה קטנה ונחמדה לגיבוי ה- Registry  בשם ERUNT. היא מתפקדת גם ב- Win7, אבל אני לא יודע אם היא עושה את מה השיא אמורה לעשות. לפי השם שלה אני חושד שהיא נועדה מלכתחילה ל- NT. האם היא מוכרת לך, והאם היא טובה גם ל-7 ?

אבדוק את שני הלינקים ביחס לסיסמה.

תודה,

משה

itsho2010-2-4 16:53:37

itsho
    מנהל בפורום

לגבי הסיסמה – בכדי להמנע מבעיות – במקרה זה מספיק להשתמש בRestore Point, ואין צורך להסחף ולהשתמש בImage.

ERUNT מתאים גם ל7 – אבל בדוק שברשותך גירסה 1.1j

וקרא עוד כאן לגבי תאימות

mronen
    חבר

תודה itsho,  הגירסה שלי  של ERUNT היא אכן 1.1j,  משנת 2005!   מאז עברו שני דורות של מערכות הפעלה, וגם 64 ביט נוסף על הכל, והרגיסטרי לא השתנה?!

משה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.