תוכנות לא נפתחות

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    yuda
    חבר

שלום,

כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות במחשב (ביניהם:Windows Movie Maker, Picasa),

מופיעה לי ההודעה הבאה :

יש לציין שכאשר אני מפעיל את המערכת במצב בטוח, התוכנות פעולות ללא בעיה. אבל אני לא מוצא תוכניות חשודות במנהל המשימות.

סרקתי את המחשב עם התוכנות הבאות: AVG9 וAdvanced SystemCare3 .

נסיתי לסרוק גם עם Malwarebytes  וSpybot (מהאתר), אבל מופיעה אותה הודעה שצלמתי.

אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.

שבוע טוב.

avisay11
    חבר

במידה ומדובר ב WIN 7, תיגש לנתיב המקורי של הקובץ – קליק ימני על העכבר – הפעל כמנהל…

אם אני זוכר נכון ישנה אפשרות להגדיר באופן גורף להפעיל את הקבצים לעולם בתור מנהל, לא זוכר בדיוק כיצד, נסה זאת והחזר תשובה

בהצלחה!

yuda
    חבר

אותו דבר…

eladmilr
    חבר

נסה את הדבר הבא : הסר את האנטי וירוס AVG והתקן AVIRA וסרוק איתו. לינק להורדה AVIRA חינמי:

http://download.cnet.com/Avira-AntiVir-Personal-Free-Antivir us/3000-2239_4-10322935.html?part=dl-10322935&subj=dl&am p;tag=button&cdlPid=10986298

אם לא יילך נסה להיכנס למצב SAFE MODE ולבטל את החשבון משתמש הנוכחי ולהגדיר חשבון ADMIN חדש .  

itsho
    מנהל בפורום

לא נראה לי שמדובר בוירוס.

וכפי שציינת בעצמך – אם ההודעה לא מופיעה במצב בטוח – אין גם קשר ל"בעיית הרשאות"

עבור על הפתרונות שמוצעים כאן (ולדעתי, כדאי להתחיל עם פתרון 3)

בהצלחה.

yuda
    חבר

eladmilr:

כרגע אינני יכול לנסות את מה שאמרת, תודה.

itsho:

פתרונות 1,3 זה לWindows Server 2003… (אין אצלי כפתור Unblock, יש לי WIN7).

ובקשר ל-2, אני לא מוצא את ההאפשרות לבטל את הAVG. ואין לי כרגע את ההאפשרות להסיר אותו.

תודה בכל מקרה, ואשמח לשמוע פתרונות אחרים

אלי
    חבר

נסה כך:

קליק ימני על התוכנה>מאפיינים>חפש יעד >ונסה להפעיל משם

אם עדיין לא פועל בטל את כל התוכנות שעולות עם המחשב

ונסה שוב מדריך כאן

yuda
    חבר

תודה,

אבל בנתיים לא רק ששום פיתרון לא עזר, לצערי, יש לי בעיה נוספת: הצלחתי להסיר את ה-AVG דרך מצב בטוח, וכשהעליתי את המחשב במצב רגיל – הבעיה המשיכה להתקיים.

נסיתי להתקין את הAvira וזה יצא באמצע ההתקנה (בלי להציג שגיאה וכד'), אז התקנתי חזרה את ה-AVG, ואי – אפשר להפעיל אותו (מופיעה לי ההודעה שבגינה פתחתי את האשכול).

מה עוד ניתן לעשות?

תודה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.