פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › פלג הגנה לקיוטקסט (ישן) This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 11 months by itsho. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 21 באפריל 2010 בשעה 13:58 #32574 צביקהחבר קצת היסטוריה …. לפני שנים השתמשתי במעבד קטיוקסט גרסה 5 בדוס שכלל פלג הגנה. עתה אני זקוק לכמה מסמכים ישנים אך אינני מוצא את הפלאג. התוכנה עולה (בדוס..) אבל לא ניתן לפתוח ללא הפלג. האם יש פתרון לענין או לחילופין האם ניתן להשיג פלג כזה באיזה שהוא מקום?? בתודה מראש.. 9 במרץ 2011 בשעה 11:20 #41368 matiyחבר שלום צביקה האם הצלחת למצוא פלאג ?או אתה יודע היכן ניתן להשיג ? תודה, מתי 16 במרץ 2011 בשעה 22:16 #41530 itshoמנהל בפורום להפעיל את התוכנה, בלתי אפשרי בלי הפלג (או פריצה לא חוקית).יש שרות בתשלום עבור "הסבת" הקבצים לקבצי וורד (חברת טיקטק)ויש עוד שרות כאן אם זכרוני אינו מטעה אותי, ניתן גם להשתמש בתוכנה "דגש פרו" שיודעת להמיר את הקבצים בעצמה. בהצלחה ! אם לא תסתדרו, נסו להעלות לכאן קובץ אחד, וננסה לעזור. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר