פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דואר gmail לא נפתח This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 12 months by מירית. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 26 באפריל 2010 בשעה 17:50 #32704 משיח נאוחבר בבוקר המייל עבד כרגיל.. ועכשיו הוא לא נפתח משום שהסיסמא לא נכונה. כיצד אפשר לטפל בבעיה? כשאני פועלת עפ"י ההוראות של ג'ימייל לשחזור הסיסמא ע"י שאלת אבטחה – הוא לא מביא לי שום שאלה. הבעיה היא גם באקספלורר וגם בכרום, ורק בחשבון מייל אחד. יש דרכים נוספות? זאת בעיה מוכרת? תודה רבה!! 26 באפריל 2010 בשעה 17:56 #32705 מיריתחבר שלום משיח נאו, שים לב כי הסיסמה רגישה לאותיות גדולות או קטנות. במידה והדבר קורה רק בחשבון אחד, בדוק האם לא בוצעה פריצה אל תיבת המייל שלך. אני ממליצה לנסות להכנס ממחשב אחר. 26 באפריל 2010 בשעה 18:02 #32707 משיח נאוחבר הסיסמא היא רק ממספרים.. ניסיתי ממחשב אחר ויש את אותה התקלה. איך בודקים אם פרצו לתשבון? 27 באפריל 2010 בשעה 18:01 #32727 מיריתחבר כיוון שהדבר קורה במחשב נוסף, נשללת תקלה במחשב. ככל הנראה מדובר בפריצה אל תיבת המייל שלך. ישנה אפשרות לפנות את התמיכה של ג'ימייל. עם זאת אם התיבה אינה חשובה במיוחד, לצערי הרב הרבה יותר אפקטיבי לפתוח תיבה חדשה. מומלץ לא לבחור בסיסמה בעלת מספרים בלבד, אלא בשילוב של אותיות ומספרים כמה שיותר אקראיים. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר