פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › NMIndexStoreSvr.exe This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 25 במאי 2010 בשעה 17:35 #33343 shirtalחבר בהתקנת NERO קופצת לי כל הזמן ההודעה ש NMIndexStoreSvr.exe נתקל בבעיה ועליו להסגר -מה ניתן לעשות כדי לתקן? 26 במאי 2010 בשעה 13:51 #33350 No 1deaחבר נסה\י למחוק את הקובץ הבא ולהתקין שוב… hard disc:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib—NMIndexStoreSvr.exeאיפה שרשום hard disc זה בדרך כלל C… 26 במאי 2010 בשעה 21:52 #33358 shirtalחבר מחקתי את הקובץ ולא התקנתי מחדש. הרצתי את אפליקצית ה AUDIO ונראה שזה עובד כמו שהוא. אם לא יעשה בעיות אשאר כך אם כן – אתקין שוב – תודה בכל מקרה (אלא אם כן תכתוב לי שזה ישפיע מתי שהוא ולא תהיה לי ברירה אלא להתקין!) תודה בכל מקרה!!! 27 במאי 2010 בשעה 12:54 #33375 אבי לוימנהל בפורום שלום שירטל נסי להפסיק את השירות הזה ע"י הפעולות הבאות. גשי להתחל > הפעלה > הקלידי: services.msc > לחצי אישור. יעלה לך חלון שירותי המערכת, הגדילי אותו וגללי למטה על האות N מצאי את השירות המכיל את הרצף NMIndexStoreSvr.exe, בצעי עליו קליק כפול ובחלון שיפתח, בחרי באפשרות: DISABLE מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר