לשנות מנוע חיפוש + עוד שאלה [נפתרה]

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים לשנות מנוע חיפוש + עוד שאלה [נפתרה]

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    ikehgl
    חבר

שלום,
    יש לי שתי שאלות:

א. יש לי חלונות-7 .כשאני באינטרנט, מימין לשורת כתובת האתר בו אני נמצא ישנה שורה להקלדת נושא לחיפוש. מופיע שם MyStart וכן Google .יש גם אפשרות לקביעת מנוע החיפוש המועדף, ובמקרה שלי אני רוצה Google. אבל בכל פעם שאני קובע אותו כברירת מחדל זה לא מחזיק. בחיפוש הבא שוב MyStart הוא המנוע המועדף.הבנתי שהוא קשור למיקרוסופט.
    כיצד לפתור את הבעייה ?

ב. כשאני מוריד קבצי מוסיקה מהאינטרנט אני מקבל לפעמים גם את העטיפה של הדיסק המקורי.אני מעוניין להדפיס את זה. עד כה ראיתי שבתוכנת פיקסה יש אפשרות לבחור גודל הדפסה של "אריזת דיסק" אך הגודל המודפס יוצא קטן יותר מהמקורי.
    מישהו מכיר תוכנה שאולי אפשר להכניס את נתוני המידות הדרושות בס"מ ,או שיש דרך אחרת לקבל הדפסה בגודל של עטיפה לדיסק (גודל הקופסה כמו אלו שקונים בחנות מוסיקה).

תודה.

itsho2010-6-11 18:39:37

itsho
    מנהל בפורום

א. נסה להסיר את MyStart מ"הוספה/הסרה של תוכניות" (מלוח הבקרה)
    כנראה מדובר בסוג של TOOLBAR שהתקנת לעצמך (בטעות) והשתלט על החיפוש ועמוד הבית. לכן, מומלץ להריץ סריקת רוגלות בעזרת התוכנה MBAM שגם פותרת את הבעיה הזו

ב. אם התמונה המקורית "קטנה" (מבחינת פיקסלים), אז אם תגדיל אותה יותר מדי, היא תופיע מפוקסלת (בעברית "מגורענת").
    בנוסף, אתה יכול תמיד להכניס למסמך וורד את התמונה, ללחוץ לחיצה ימנית על התמונה -> עיצוב תמונה ->לעבור לטאב "גודל" -> ולקבוע את הגודל הרצוי בסנטימטרים.

יש גם תוכנות שמיועדות לעיצוב ועריכת עטיפות של דיסקים כמו זו (אך התוכנה לא חינמית)

ikehgl
    חבר

תודה…

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.