פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה בשיחת וידאו במסנגר This topic has 4 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 7 months by doron mor. מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) מאת תגובות 21 ביוני 2010 בשעה 04:15 #34015 doron morחבר שלום יש לי מחשב נייד עם מצלמה מובנית בעבר שקיימתי שיחות וידאו במסנג'ר אז הכל היה תקין מבחינת התמונה שלי ושל מי שדיברתי איתו,לאחרונה הצד השני רואה אותי,אני רואה אותו אבל הבעייה היא שאני לא רואה את עצמי בחלון שאני אמור לראות את עצמי-מופיע בחלון סימון של מצלמה ומעין פס אדום עליה. הבעייה היא רק במסנג'ר ורק לאחרונה תודה… 21 ביוני 2010 בשעה 08:33 #34016 יניבמנהל בפורום מה קורה בתוכנות אחרות כמו ICQ סקייפ? ניסית להתקין דרייבר חדש למצלמה? ניסית להתקין מחדש מסנגר? מה הניסית? 21 ביוני 2010 בשעה 08:34 #34017 יניבמנהל בפורום נסה את זה http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/07/23/re-enabling-w ebcam-fixes-broken-windows-live-messenger-show-my-webcam/ 21 ביוני 2010 בשעה 23:35 #34038 אבי לוימנהל בפורום מה שאתה מתאר, נראה כמו שהמחשב לא מזהה את התקן המצלמה. בדוק את תקינות החיבור שלה למחשב. בדוק במנהל ההתקנים באם הזיהוי והתפקוד של ההתקן (מצלמה) תקין. במידת הצורך התקן שוב את הדרייבר כפי שהציע עמיתי יניב. 22 ביוני 2010 בשעה 09:52 #34045 doron morחבר תודה רבה על נסיונות העזרה… כן הסרתי את המסנג'ר והתקנתי מחדש בתוכניות אחרות אין בעייה עם המצלמה המחשב כן מזההה את המצלמה גם המובנית וגם מצלמה דרך usb זה התחיל לקרות אחרי עידכון לגירסת מסנג'ר חדשה יותר יש לציין שבגרסה הקודמת גם היו בעיות עם הוידאו במסנג'ר אבל בגירסה הקודמת היתה אופצייה נוספת (שבגרסה העכשיות אין) והיא להיות במצלמה ללא וידאו(כלומר סך הכל תמונה אך ללא קול) וזה תמידפעל. &nbs p; &nbs p; &nbs p; &nbs p; לעיתים רחוקות מאוד- גם הוידאו פעל אך רוב הזמן איני רואה את עצמי בשיחת וידאו-יש סימון של איקס אדום על המצלמה… מאת תגובות מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר