הודעת שגיאת מערכת לאחר הדלקת המחשב

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים הודעת שגיאת מערכת לאחר הדלקת המחשב

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #34481
    bolandi
    חבר

    שלום, יש לנו בעיה במחשב-כשמדליקים אותו מופיע מסך כחול ומתבצעות בדיקות של C ן-D ולאחר שמערכת ההפעלה עולה מופיעה הודעה-wcescomm.exe שגיאת מערכת-שגיאת יישום:אתחול תקין של היישום נכשל(c0150002*0) . בנוסף יש לנו מחשב כף יד והתקנו את תוכנת האקטיב סינק במחשב הנייח אך כשמחברים את המחשב כף יד למחשב הנייח, התוכנה לא נפתחת. איך ניתן לפתור את הבעיות והאם יש קשר ביניהן?

    תודה

    #34483
    יניב
    מנהל בפורום

    במצב בטוח safe mode

    הוא עולה?

    #34486
    bolandi
    חבר

    המחשב עולה במצב בטוח ללא בדיקות אך כשמנסים לפתוח את התוכנה אקטיב סינק מופיעה ההודעה שגיאת יישום wcesmgr.exe – די דומה להודעה שמופיעה במצב רגיל.

    #34487
    yuda
    חבר

    התוכנה פעם עבדה לכם?

     

    תנסו להסיר ולהתקין מחדש (אולי משהו התפשל בהתקנה).

     

    נ.ב בכל מקרה, גם אחרי שתצליחו להפעיל את התוכנה הייתי ממליץ לכם להסיר אותה מהאתחול – ולהפעיל את התוכנה ידנית כל פעם שאתם מחברים את המכשיר למחשב (אין שום סיבה שהתוכנה תפגע בביצועי המחשב כל הזמן בשביל פעם ב… שמשתמשים בה).

     

    בהצלחה!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.