פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מחיקת תוכנת מזיכרון המחשב – revo This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 28 ביולי 2010 בשעה 12:18 #35208 חייםחבר שלום וברכה, התקנתי בעבר את התוכנה הזו וכאשר עשיתי קבל עידכונים התוכנה נחסמה והיה צריך לרכוש אותה ו/או להכניס קוד הפעלה. כאשר הסרתי אותה (עשרות פעמים) זה עדיין נשאר בזיכרון ואין אני יכול להתקין אותה מחדש (ללא עידכונים) מכאן אני מבקש את עזרתכם לקבלת עזרה בהסרת התוכנה מזיכרון המחשב בבקשה. חיים שריקי. 28 ביולי 2010 בשעה 12:42 #35210 blueחבר יש לך אפשרות לעשות את זה מלוח בקרה => הוספת\הסרת תוכניות במידה וזה לא עוזר , יש לך את התוכנה : CCLEANER תוכנה יעילה מעולה ופשוטה 28 ביולי 2010 בשעה 13:16 #35213 אבי לוימנהל בפורום [QUOTE=amili10] כאשר הסרתי אותה (עשרות פעמים) זה עדיין נשאר בזיכרון ואין אני יכול להתקין אותה מחדש (ללא עידכונים) [/QUOTE] שלום חיים מה היא כוונתך "בעשרות פעמים" ? האם התוכנה מסרבת להימחק ולאחר ניסיון הסרה, היא עדיין מופיעה ברשימת התוכניות ? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר