פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › שאלה לידע כללי על MSCONFIG This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 17 years, 9 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 14 במאי 2008 בשעה 11:18 #3560 גיאחבר ב MSCONFIG יש חלונית STARTUP אם אני מוריד את כל הסימונים שם …..המחשב יעלה יותר מהר??? יש שם דברים שהם חובה שישארו מסומנים??? בתודה מראש 14 במאי 2008 בשעה 11:41 #3562 אבי לוימנהל בפורום בעיקרון כן. אך עליך להשאיר את התהליכים החיוניים בעליית המחשב. תהליך מערכת ctfmon אנטי וירוס (תלוי איזה) חומת אש (באם קיימת נוספת) כמו כן תוכנות אבטחה נוספות. אם אינך בטוח, תעלה צילום של תפריט האתחול שלך ונעזור לך להחליט. 14 במאי 2008 בשעה 12:51 #3565 גיאחבר לא אין לי בעייה במחשב בעלייה זו סתם הייתה שאלה לידע כללי ותודה מראש 14 במאי 2008 בשעה 13:47 #3570 אבי לוימנהל בפורום גם אני לא ייחסתי מאפיינים של בעיה להודעה שלך. שאלת שאלה טובה וקבלת את כל המידע הנדרש. אם תרצה לקבל מידע מורחב יותר על שיפור ביצועי המחשב ומהירותו, תוכל להרוות את צימאונך במדריך המושקע הזה: http://takala.co.il/takala_guide.htm מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר