פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › KTP3 This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 9 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 15 באוגוסט 2010 בשעה 22:05 #35722 תמריןחבר הופיע לי במחשב (נייד, LG, windows XP) בסרגל למטה חלון שכתוב בו KTP3. הוא לא נפתח כשלוחצים עליו ואין לי מושג מה גרם לו להופיע, אבל מאז שהוא שם יש לי בעיה לסנכרן מוזיקה מספריית ה philips songbrid ל MP שלי. אשמח אם תכלו לעזור 16 באוגוסט 2010 בשעה 13:27 #35728 טלחבר היי תמרין, חיפשתי בגוגל מידע על קובץ מסוג זה ונראה כי מדובר בקובץ שהותקן על ידי ווינדוס. אפשרות נוספת אותה מציעים היא שזהו וירוס שהתמקם במחשב עם שם דומה. בצע סריקה של המחשב על ידי אנטי וירוס, במידה ולא נמצא דבר, נסה לבצע שחזור מערכת. אם אינך יודע כיצד לבצע זאת אמור לי ואשלח מדריך. טל Bsupport 17 באוגוסט 2010 בשעה 22:04 #35760 אבי לוימנהל בפורום יתכן שזהו תהליך השייך להתקן משטח העכבר שלך בנייד. וכמו שטל ציינה לפניי, יתכן ומדובר במזיק. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר