פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › (driver.exe) בעת עליית המחשב [נפתר] This topic has 3 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 5 months by אבי לוי. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 17 באוגוסט 2010 בשעה 15:41 #35746 aviv1661חבר שלום לכולם , ביומיים האחרונים התחיל אצלי במחשב משהו מעצבן , כשהמחשב עולה עולות בשולחן העבודה ארבעה הודעות "אל תשלח" של ווינדוס שאומרות שיש בעיה ב"driver.exe" .זה ממש מציק ומפריע וזה נראה לי גם גורם לכל מיני בעיות , אשמח לקבל תשובה בהקדם . תודה ויום טוב ,אביב . 17 באוגוסט 2010 בשעה 16:14 #35747 טלחבר היי אביב, האם ביצעת פעולה כל שהיא במחשב לפני יומיים כמו הורדת תוכנה חדשה? התקנת דרייבר חדש? סרטים שירים וכו' חדשים? נסה להריץ בדיקת אנטי וירוס במחשב. במידה ואין ברשותך אמור לי ואשלח קישור. במידה ועדיין לא תקין, נסה לבצע שחזור מערכת. אם אינך יודע כיצד אמור לי איזו מערכת הפעלה יש ברשותך. טל Bsupport 17 באוגוסט 2010 בשעה 16:48 #35749 aviv1661חבר שלום טל , ראשית תודה רבה על ההתיחסות והתשובה המהירה .בקשר לבעיה , הסתדרתי איתה הורדתי תוכנה להסרת רוגלות (Malwarebytes' Anti-Malware) עשיתי סריקה , נמצאו קבצים נגועים , הסרתי אותם עשיתי כיבוי והפעלה למחשב וזהו הבעיה הסתדרה באמת תודה רבה והמשך יום נעים . Rush2010-8-17 22:31:21 17 באוגוסט 2010 בשעה 22:29 #35761 אבי לוימנהל בפורום זוהי אכן תולעת ברמת סיכון גבוהה. בנוסף על התוכנה שהשתמשת בה, הייתי ממליץ לך לסרוק עם אנטי וירוס טוב ומעודכן. דבר נוסף וחשוב מאד. המזיק הזה עובר בדר"כ באמצעות אמצעי אחסון ניידים (זיכרון פלאש \USB) רצוי מאד שתפרמט את כולם, או שתמנע מלחברם שוב למחשב. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר