תודה על התשובה אבל זה לא עוזר רק משנה את צורת האותיות המשונות. יש אימילים בעברית שאני בוחרת HEBREW ׂISO וזה באמת נהפך לאותיות עברית אבל יש אמילים שזה לא עוזר וגם לא הקידודים שנתת לי לא עוזרים לאה
השפה היא אנגלית ועד ויסטה הכל עבד בסדר. כעת מחשב חדש עם ווינוס 7 וזה שונה ועושה בעיות. גם האימיל ש WINDOWS ISO עוזר להעביר לאנגלית אני כל פעם צריכה מחדש לבחור את זה. זה לא נפתח בעברית אוטומטית כמו שהיה קודם. לא יודעת מה זה העדכון שאתה מזכיר ואיך עושים זאת תודה לאה
לווינדוס 7 יש עדכון לעברית למחשב. ניתן למצוא אותו בWindows Update התחל>לוח בקרה>מערכת ואבטחה>windows update>בדוק אם קיימים עדכונים>עדכונים אופציונאלים>תחפשי שם עדכון לעברית>תסמני בV ותתקיני בהצלחה.
כמו כן הייתי רוצה שלפני כל התהליך הזה תנסי משו: לוח בקרה> מערכת ואבטחה>מצד ימין – שפה שעון..>שנה שפת תצוגה> תבדקי שם שכתוב עברית
שלום, ב WINDOWS UPDATE אומר לי שהכל מעודכן ו אין עוד עדכונים. בקשר לעיצה השנייה שלך קשה לי לתרגם את הMENU מעברית לאנגלית. אני יודעת שלוח בקרה זה CONTROL PANEL אבל מה זה מערכת ואבטחה אני לא מוצאת משהו דומה באנגלית לאה