בעיה – לא יכול לקרוא קבצי טקסט בעברית..

פורום פורומים פורום תמיכה בתקלות מחשבים בעיה – לא יכול לקרוא קבצי טקסט בעברית..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות

היי אנשים מה קורה , קוראים לי משה ביטון ויש לי בעיה קצת מציקה , אני עובד כבר כמעט שנה עם ווינדוס 7 אולטימייט 64 ביט וכל פעם שאני מנסה לפתוח ולקרוא קבצי טקסט הם מופיעים לי תמיד בגיבריש ואי אפשר לקרוא אותם , במיוחד אם זה קובץ טקסט שרשום בעברית אז מופיע לי תמיד גיבריש כזה ולא ניתן לדעת מה רשום בקובץ וזה ממש מציק , שהיה לי בעבר את ווינדוס XP לא הייתה לי את הבעיה הזאת אלא רק בווינדוס 7 זה קורה , אני אשמח מאוד לדעת אם יש פתרון לבעיה הזאת כי אני לא יודע כבר מה לעשות , אני חייב שאני יוכל לקרוא עברית בקבצי טקסט , במיוחד קבצים שפותחים אותם עם הכתבן המובנה של ווינדוס , תודה רבה מראש לכל העוזרים ויום טוב…

איתי
    חבר

ראשית יש עדכון של מייקרוספט ווינדוס 7 של עדכון שפת עברית בווינדוס.
    המלצתי שתתקין אותו.
    התחל >לוח בקרה>מערכת ואבטחה>WINDOWS UPDATE >עדכונים אופציונאלים> ותחפש שפה עברית.
    האם הווינדוס שברשותך עותק חוקי?

לצערי הווינדוס שלי לא בדיוק חוקי אבל הוא עובד 100 אחוז והוא בגירסה מלאה כולל פריצה מלאה וכל הווינדוס מתפקד בצורה מושלמת ולא היו לי בעיות איתו בכלל עד היום , לרשום עברית הוא רושם לי מצוין וגם באנגלית וזאת לא הבעיה שלי , הבעיה שלי איתו זה רק שאי אפשר לקרוא קבצי טקסט שרשומים בעברית אלא רק קבצי טקסט באנגלית , כל פעם שאני פותח קובץ טקסט בעברית עם תוכנת הכתבן הוא מציג לי את כל המלל בגיבריש בלבד ואי אפשר בכלל לקרוא שום דבר , דרך אגב הווינדוס שלי תמיד מעודכן עד הסוף וולא מצאתי לו שום עידכון לשפה העיברית אבל זה בטח בגלל שכבר עשיתי בעבר את כל העידכונים שצריך , בכל מקרה תודה רבה על כל העזרה מראש , מחכה לתשובה נוספת…
    אני ממש מצטער אם אני נאלץ להקפיץ את האשכול שלי אבל אני עושה את זה רק בגלל שלא ענו לי עדיין ולא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה , וזאת בעיה שממש מציקה לי ומשום מה אף אחד לא מצליח לפתור אותה , אם מישהו יוכל לעזור לי אני ממש יודה לו , אני כבר דיי מיואש תאמת , תודה מראש לעוזרים…
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.