פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה במדפסה!עזרה בבקשה! This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 9 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 31 באוגוסט 2010 בשעה 14:49 #36104 בוריסחבר הבעיה היא שבמדפסת HP היא שהצבע השחור לא מדפיס אבל צבע ציבעוני כן מדפיס וזה לא בעיה של ניגמר הצבע כי יש מלא אבל אם אני כותב ציבעוני ולמטה שחור זה מספיס לי בצבע ציבעוני אבל את השחור זה מדפיס לי אפור ואם אני מדפיס רק שחור אז זה לא מדפיס כלום! מה הבעיה פה עזרה בבקשה! 31 באוגוסט 2010 בשעה 20:16 #36106 איתיחבר התקלה שאתה מציין היא כנראה נובעת מבעיה טכנית בתוך המדפסת.יכול להיות שהתקנת את הצבע השחור בצורה לא תקינה? אולי הוא לא יושב טוב. תפרק ותרכיב שנית.אם ניסית כבר אני מאמין שקשה יהיה לדעת מה התקלה דרך הפורום ותאלץ לשלוח את המדפסת לטכנאי מוסמך. 1 בספטמבר 2010 בשעה 12:56 #36123 אבי לוימנהל בפורום נראה לי על פניו, כתקלה בראש המדפסת עצמה. לחברת HP יש שירות תמיכה מעולה, מומלץ לפנות אליהם בשאלה. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר