פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › המחשב נכבה בעת הפעלת וידאו This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 6 months by מירית. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 5 בספטמבר 2010 בשעה 09:34 #36195 אור62חבר כאשר אני מתכתבת בתוכנת הסקייפ ואני מפעילה את המצלמה המחשב נכבה. ניתקתי את המצלמה , וברגע שמישהו אחר מפעיל את הוידאו ברגע שאנחנו מתכתבים זה משפיע על המחשב שלי והוא מיד נכבה. אם אני מנהלת שיחה ללא וידאו אין בעיה. אני צריכה את עזרתכם להבין מדוע זה קורה. תודה. 5 בספטמבר 2010 בשעה 09:48 #36197 מיריתחבר שלום אור62 ככל הנראה מומלץ לבצע עדכון של הכרטיס מסך . מספר שאלות : 1. איזו מערכת הפעלה מותקנת על המחשב? 2. איזה כרטיס מסך מותקן במחשב ? 3. האם המחשב נכבה מעוד סיבות כגון משחקים או צפייה בסרטים? 5 בספטמבר 2010 בשעה 21:24 #36212 אור62חבר היי מירית ראשית המחשב לא נכבה בצפיית סרטים, אבל בסרטים רבים אני לא מצליחה לצפות מופיע לי מסך ריק ואני לא מצליחה לצפות. יש לי מערכת של ווינדוס xp לגבי כרטיס מסך אין לי מושג איך אני יכולה לדעת? באופן כללי הוא נכבה רק בהפעלת וידאו בסקייפ 6 בספטמבר 2010 בשעה 09:31 #36216 מיריתחבר שוב שלום אור62 אם אינך יודעת מהם רכיבי המחשב שישנם במחשב , ישנה תוכנה שסורקת את המחשב ומזהה את רכיבי המחשב. העתיקי את הקישור המצורף לשורת הדפדפן , הורידי והתקיני את התוכנה המצורפת. http://www.cpuid.com/downloads/pc-wizard/2010.1.95- setup.exe אחרי שהתקנת את התוכנה בצעי סריקה וכתבי את שם כרטיס המסך. מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר