פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעית עדכון (עותק לא חוקי) This topic has 3 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years by avi. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 7 בספטמבר 2010 בשעה 18:24 #36248 aviחבר לצוות שלום בהמשך ולפי בקשתכם,בקשר לעדכון אוטומטי את WINDOWS אני מקבל חלון האומר, "לא עבר את אימות של WINDOWS" ומאז מופיעים כל מיני דברים מוזרים,זה קרא, שסימנתי בחלון את הנקודה בירוק לפני זה היה הסימון הנקודה באדום "לא אוטומטי" ולא היה לי שום בעיה,לאחר זאת סימנתי בחלון העידכונים חזרה לאדום,הבעיה לא תוקנה.אני לא מבין מה עושים??? אבי 7 בספטמבר 2010 בשעה 18:34 #36249 מיריתחבר שלום abe3180 ההודעה "לא עבר את אימות של WINDOWS" אומרת שהווינדוס שברשותך לא חוקי. לווינדוס לא חוקי לא ניתן לבצע עדכונים מאתר מיקרוסופט. 7 בספטמבר 2010 בשעה 18:49 #36251 aviחבר לצוות שלום הכל טוב ויפה,אז מה עלי לעשות בכדי לחזור לכמו שהיה. כאשר קניתי את המחשב לא ידעתי כלל מה זה מחשב הייתי טרון בריבוע ולא ידעתי מה הטכנאי עשה כאשר הוא התקין לי את המחשב,עכשיו אני יכול לומר עלי שאני לא טירון ומבין קצת כמובן לא כמוכם עם כל הכבוד אליכם. לשאלתי ,מה עושים???? אבי 14 בינואר 2012 בשעה 10:17 #46257 aviחבר שלום לצוות תקלה מה שלומכם? מזמן לא ההיתי בקשר איתכם כי לא הייתי בארץ. האם אני צריך שוב פעם להרשם כל טוב אבי מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר