פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה בהארד דיסק This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 7 months by almog412. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 7 בספטמבר 2010 בשעה 23:25 #36263 almog412חבר בעת הדלקת המחשב , אחרי הלוגו של הלוח-אם , המחשב רושם מספר דברים , ואומר ללחוץ F1 אם ברצוני להמשיך . אחרי לחיצה על הF1 המחשב מצליח לעבוד . אבל בהודעה שהוא מציג , הוא מראה שהמצב של ההארד דיסק רע , יש דרך לתקן הארד דיסק ? 8 בספטמבר 2010 בשעה 01:18 #36264 blueחבר אין דרך, אתה כנראה מתכוון לסמארט…. מציע לך לגבות את התוכן החשוב שיש לך בו (למרות שאני כבר עובד במצב הזה קרוב ל 8 חודשים עם ההודעה הזו … ** אם אני לא טועה יש אפשרות לבטל את ה SMART בביוס, אבל זה לא אומר שהדיסק שלך יהיה תקין, *** 9 בספטמבר 2010 בשעה 01:58 #36270 almog412חבר אין לי בעיה לעבוד אם זה , אבל שאני עובד אם המחשב , זה גורם למספר בעיות : -התכבות של המחשב (כל 5-10 דקות) – IE8 יוצא ב"אל תשלח/שלח דו"ח" -תוכניות (משחקים/תוכנות) לא מותקנות כראוי -בעיה בתוכנה Winrar – המחשב במצב מנוחה , לא מצליח להפעיל משחקים כלומר מעומס על המעבד , אבל אין כלום (?) יש דרך לעשות משהו ? או שהפתרון היחידי להחליף הארד דיסק ? מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר