פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › תקלה במחשב נייד This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 years, 5 months by יוחאי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 19 בספטמבר 2010 בשעה 21:39 #36541 יוחאיחבר יש לי מחשב נייד די חדש בין כמה חודשים window 7 ובזמן האחרון התחילה לי תקלה של צבעים במסך. התקלה נראית כמו תקלה מגנטית כמו שמקרבים מחשב למסך, לדוגמא יש נקודות אדומות מהבהבות על המסך וכל הרקע של התיקיות ודפי האינטרנט בצבע תורכיז. לפי דעתי זו תקלה מגנטית אבל אני לא יכול להיוץ בטוח. אני יודע שבמסך רגיל יש כפתור שעושה ריענון אבל במחשב הנייד לא מצאתי כפתור כזה. תודה מראש לכל מי שיעזור. 20 בספטמבר 2010 בשעה 13:45 #36554 טלחבר היי safrai, במחשבים ניידים בדרך כלל אין כפתור כזה. איפוס נעשה על ידי הגדרות תצוגה. במידה והגדרות התצוגה אינן תקינות לאחר השינויים, פנה אל החנות בה רכשת את המחשב. בהצלחה טל Bsupport 21 בספטמבר 2010 בשעה 21:28 #36606 יוחאיחבר הבעייה שלי היא שאני משתמש בWindows 7 ואני די חדש בו ולכן אני לא מצליח למצוא איפה אני יכול לפתור את הבעייה מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר