פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › מגה וידאו- תקלות בצפייה ישירה
- This topic has 7 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 8 months by
אבי לוי.
-
מאתתגובות
-
5 באוקטובר 2010 בשעה 17:10 #36945
מור זוהר
חברהיי,
אני מנסה לצפות בסרט במגה וידאו (צפייה ישירה דרך האינטרנט), הטעינה של הסרט איטית, מדובר בימים לטעינת סרט.
בנוסף, גם כשחלק מהסרט טעון, אם אני רואה את הסרט הוא פשוט כל רגע נקטע וטוען.
אני רוצה לציין שאני מנקה קבצי קוקיס והיסטוריעית גלישה כל הזמן.
מה יכולה להיות הבעייה??
5 באוקטובר 2010 בשעה 17:24 #36946מירית
חברשלום מור זוהר
האם המחשב איטי רק באתר מגה וידאו או באופן כללי באינטרנט
כולו?6 באוקטובר 2010 בשעה 02:29 #36956מור זוהר
חברהמחשב לא איטי,המחשב חדש וריק מדברים שיכולים להכביד עליו.
האינטרנט לא במהירות גבוהה מאוד אבל הוא בסדר גמור. אני לא חושבת שמהירות האינטרנט זה מקור הבעייה לתקיעות במגה וידאו (יכול להיות שאני טועה).
מה יכולות להיות האופציות? מה יש לבדוק בכדי להגיע למקור ופתרון הבעייה?
6 באוקטובר 2010 בשעה 09:15 #36959איתי
חבראתר מגה וידיאו חוסם מפני טעינה מהירה של הסרט.
כלומר במילים אחרת הטעינה שמגה וידיאו תהיה ארוכה יותר מאשר סרטון ביוטיוב – כנראה שיש אינטרס מסוים למגה וידיאו שתשרצי כמה שיותר כל היום עם הדף אינטרנט שלהם פתוח ומחכה לטעינת הסרט.
לי במחשב יש מהירות אינטרנט של 10 מגה וגם אצלי הטעינה ארוכה מאד.
לכן אם תשפרי את מהירות האינטרנט שלך זה לא יעזור בהרבה.
מה שכן את יכולה לעשות הוא להפעיל את הסרט וללחוץ מיד על כפתור הPAUSE ולהמתין שהסרט יטען בכדי שהסרט לא יתקע כל שנייה.6 באוקטובר 2010 בשעה 10:54 #36964מירית
חברללחוץ על כפתור ה-PAUSE עוזר , אך לא תמיד .
האינטרס של מגה וידאו זה לגרום לצופיי החינמיים להתייאש ופשוט
לשלם על הצפייה.6 באוקטובר 2010 בשעה 12:37 #36967מור זוהר
חברהעניין הוא שזה לא היה ככה קודם. הייתי מצליחה לראות סרט. היום אני לא מצליחה לראות סרט במלואו, אני צריכה לפרוס אותו על ימים.
שמתי לב שלמשל גם הסרטונים ביוטיוב קופצים לי וטוענים לי כל רגע.. אני בטוחה שזה קשור איכשהו….
ולגבי כפתור העצירה במגה וידאו- כשאני עוצרת הוא טוען לי לאט מאוד. אני מדברת איתכן על מצב שבשביל לטעון סרט שלם יידרש לפחות שבוע.
אני בטוחה שמדובר בבעיה אחרת… רק מתסכל שאני לא יודעת מה היא….
6 באוקטובר 2010 בשעה 13:06 #36969איתי
חברמה מהירות האינטרנט שברשותך?
מי הספק ותשתית אינטרנט יש לך?את יכולה תמיד לנסות ולעשות סריקה של וירוסים ורוגלות ע"י האנטי וירוס שברשותך.
וע"י התוכנה הזאת . הורדה>התקנה>עדכון>ותריצי סריקה מלאה.תאוריה נוספת:
תראי יכול להיות שמכיוון שמדובר בסרט חדש אז יש עוד המון אנשים שגם צופים באותו סרט דרך מגה וידיאו מה שגורם לעומס על השרתים של האתר.הייתי ממליץ לך בכל זאת להתקשר לספק האינטרנט שלך ולדווח לו על הבעי"ה הנ"ל – למרות שאני חושב שזה משו שכיח ומצוי אצל הרבה אנשים (אמרתי לך שלי יש 10 מגה ולמרות זאת הסרט נטען בצורה איטית – וכן גם אני זוכר ימים שבהם הסרט היה נטען מהר יותר)
בהצלחה
6 באוקטובר 2010 בשעה 15:40 #36977אבי לוי
מנהל בפורוםרוחב פס נמוך, הוא הגורם העיקרי לאגירה חוזרת ונשנית.
נסי להתחיל את הסרט וממש לפני שהוא נתקע, ללחוץ בנגן על כפתור ההשהייה ולהמתין 10 דקות.
-
מאתתגובות
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.