פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › סקייפ מצביע על בעיה עם התקן הקלטה This topic has 3 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 4 months by maor hagay. מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) מאת תגובות 5 באוקטובר 2010 בשעה 19:14 #36952 משהחבר סקייפ לא שומעים כלום ומראה על תקלה ובעיה עם התקן הקלטה מה עושים? 6 באוקטובר 2010 בשעה 09:18 #36961 איתיחבר תפרט יותר את הבעיה.מתי היא התחילה?מהי הודעת השגיאה? 6 באוקטובר 2010 בשעה 15:47 #36978 אבי לוימנהל בפורום בדוק תחילה במנהל ההתקנים באם דרייבר השמע שלך מותקן כראוי. לכניסה למנהל ההתקנים: התחל > הפעלה > הקלד: devmgmt.msc > לחץ אישור חפש שם סימני קריאה \ שאלה צהובים, תחת קטגוריית השמע. באם הדרייבר מותקן ותקין, פתח את חלון הגדרות השמע של סקייפ ובדוק באם יש באפשרותך להחליף את התקני הערבול שלך (צלילים) 5 בפברואר 2011 בשעה 20:31 #40568 maor hagayחבר יש לי בעיה בסקייפ.. אני מתקשר למישהו (בשיחה קולית) והוא עונה לי וזה עושה שהוא מנתק ואחרי זה מתקשר מהם / ממנו אוטומט .. שאני עונה זה מנתק וזה שולח לי שיחה מהם / ממנו כמה פעמים .. מי שיכול לעזור לי אני יודע לו מאוד . 🙂 בתודה .. מאור חגאי מאת תגובות מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר