פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › בעיה ב-EXPLORER This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 7 months by אבי לוי. מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) מאת תגובות 13 בנובמבר 2010 בשעה 17:00 #38191 aizik93חבר היי… יש לי בעיה ב-EXPLORER וכל כמה דקות קופצים לי פרסומות גם אם הדפדפן לא פתוח… מדובר ב-EXPLORER 9 אבל גם כשהיה לי 8 היו לי את אותם בעיות. חוץ מזה יש לי עוד בעיה שאני לא יכול להשתמש ב-EXPLORER כי כל כל כמה שניות שאני בדפדפן הוא מראה לי את ההודעה הבאה: יכול להיות שיש קשר בין 2 הבעיות? חוץ מזה שניסיתי לעשות UNINSTALL אבל כשאני לוחץ על זה אין תגובה… מה עליי לעשות? תודה מראש! 13 בנובמבר 2010 בשעה 21:56 #38211 אבי לוימנהל בפורום שלב ראשון סרוק את המחשב סריקה מלאה עם הכלי הזה לאחר מכן מחק את כל סרגלי הכלים המותקנים על הדפדפן ואפס אותו לפי המדריך הזה. דבר אחרון בדוק את רזולוצית המסך של וכן את הגדרות התצוגה. תוודא שהרזולוציה מתאימה למסך. מאת תגובות מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר