פורום › פורומים › פורום תמיכה בתקלות מחשבים › דיסק נשלף מדומה… This topic has 2 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 years, 7 months by אבי לוי. מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) מאת תגובות 13 בנובמבר 2010 בשעה 17:35 #38192 bardimriחבר לאחרונה השגיאה עם הפרמטר 7722bf7c לא מפסיקה לעלות על המחשב שלי (בערך כל 5 שניות). קראתי את המדריכים לפתרון הנושא . אני חושבת שיש מרכיב במחשב שלי שגורם לבעיה הספציפית אבל בגלל שאני לא מבינה גדולה ואני לא רוצה לגרום נזק עדיף שאני אשאל מומחים ממני… במחשב שלי קיים דיסק נשלף מדומה. הוא תמיד מופיע למרות שאין באמת התקן חיצוני שמחובר.אם אני לוחצת עליו תיקיית "המחשב שלי" נתקעת. איך אני נפטרת מהעז הזאת? תודה. בר 13 בנובמבר 2010 בשעה 21:57 #38213 blueחבר אולי יש אזושהיא תוכנה שיוצרת אותו ? כגון ALCOHOL או DAEMON TOOLS ? 13 בנובמבר 2010 בשעה 22:00 #38214 אבי לוימנהל בפורום "העז" שאת מתייחסת אליה, יתכן ונובעת מתוכנת צריבה, קרוב לוודאי של נירו. לא העלית צילום מסך של החלון המעצבן, אך סיכוי טוב שמדובר במזיק. נסי לסרוק בשלב ראשון את המחשב באמצעות הכלי הזה. בצעי עדכון לאחר ההתקנה ובצעי סריקה מלאה. עדכני בבקשה בתוצאות. מאת תגובות מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ) יש להתחבר למערכת על מנת להגיב. התחבר שם משתמש: סיסמה: זכור אותי התחבר